AVION SA DUŠKOM KNEŽEVIĆEM SLETEO U PODGORICU: Crnogorski biznismen sproveden u zgradu Višeg suda (VIDEO)

Autor:

Svet

30.04.2024

14:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na Aerodromu Podgorica Kneževića je čekala policija.

AVION SA DUŠKOM KNEŽEVIĆEM SLETEO U PODGORICU: Crnogorski biznismen sproveden u zgradu Višeg suda (VIDEO)

Foto: ATA Images

Duško Knežević danas u 13.46 časova je uz velike mere bezbednosti u doveden u zgradu Višeg suda u Podgorici, prenose crnogorske Vijesti.

On je danas izručen iz Velike Britanije u Crnu Goru, a reporteri Vijesti javili su da je u 13.29 časova Vladin avion u kojem je bio Knežević sleteo na pistu podgoričkog aerodroma.

Na Aerodromu Podgorica Kneževića je čekala policija.

Podsećanja radi, optuženi biznismen Duško Knežević kazao je za Vijesti da u Crnu Goru stiže sa plavom torbom i da mnogima nije prijatno što dolazi.

Poručio je i da je pristao na izručenje pre nego je iskoristio sve pravne mehanizme, jer ne želi da dozvoli da mu se i dalje pljačka imovina.

- Pristao sam da se vratim u Crnu Goru posle odluka suda da budem izručen. Proceduralno nismo koristili mogućnosti koje smo imali, jer se vrši pljačka moje imovine u Crnoj Gori i htio sam da dodjem da to zaustavim, ali i da dokažem svoju nevinost, jer svi ljudi koji su me optuživali sada su već u zatvoru - kazao je on.

Upitan kome odgovara, a kome ne to što sada dolazi, odgovorio je:

- Dolazim s plavom torbom, ali mi ide sa teget kombinacijom. Dostini nije prijatno što dolazim… Izdržaću, izdržao sam i gore - kazao je Knežević.

Knežević je 2019. kazao da je nekadašnjem predsedniku Crne Gore i Demokratske partije socijalista, Milu Đukanoviću, dao novac koji se nalazio u plavoj torbi, što je Đukanović demantovao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading