SVADBENI POKLON ZA TRENERA PAUNOVIĆA: Rapsodija fudbalera Rampe u duelu sa prošlosezonskim zonašem!

Autor:

Sport

10.03.2024

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partija domaćina bez greške.

SVADBENI POKLON ZA TRENERA PAUNOVIĆA: Rapsodija fudbalera Rampe u duelu sa prošlosezonskim zonašem!

Foto: FK Rampa Požega

U okviru 17. kola Zlatiborske okružne lige ekipa Rampe iz Požege ugostila je sastav Jasena iz Brodareva, domaći tim je u ovaj meč ušao sa petog mesta na tabeli, dok su gosti bili na desetoj poziciji u ligi.

Republika

Pred oko 50-tak gledalaca u uvodnih 20 minuta viđena je prava egal utakmica, ravnopravna igra na obe strane uz povremene prilike, ali bez promene rezultata. Sredinom prvog dela meča viđen je prvi pogodak.

Na isteku 21. minuta Branko Cvijanović savladao je golmana Žigovića, 1:0 za Rampu. Od tog trenutka mnogo bolja i konkretnija igra domaćina na polovini rivala, uz učestale prilike. U roku od deset minuta mreža Jasena se tresla čak četiri puta do odlaska na odmor.

Redom su se u listu strelaca upisivali Matović, Savić, Cvijović i Nešović, za konačnih 5:0 nakon prvog dela meča. Za vreme pauze trener domaćih, Paunović odlučio je da izvrši dve izmene u svom sastavu, dok su gosti nastavili sa startnih 11.

Situacija na terenu se nije menjala, gosti nisu uspevali da dođu do igre, dok su domaći bili rastrčani po celom terenu, što je dovelo do mnoštvo prilika pred golom rivala. Nove tri izmene unele su dodatnu svežinu kod Rampe, što je dovelo do novih pogotka.

Mladi rezervista Srećko Kostić je sa dva gola u razmaku od dva minuta uvećao prednost tima iz Požege na 7:0. Počasni pogodak za goste postigao je Filip Sredojević pred sam kraj utakmice za konačnih 7:1.

Rampa (Požega) - Jasen (Brodarevo) 7:1 (5:0)

Rampa: Raković (od 46' Varničić), Cvijović (od 58' Prokopijević), Mladenović (od 54' Kostić), Savatijević, Perović, Savić, Matović, Mutavdžić, Nikolić, Nešović (od 65' Ljujić), Smiljanić (od 460 Glušević)

Jasen: Žigović, Čović, Tumbul, Zeković, Ibrahim, Žigović, Sredojević, Đurđević, Purković (od 62' Hasanagić), Mujezinović, Pušija

Jako bitan trijumf Rampe, koja se dodatno učvrstila u gornjem delu tabele i već je na dobrom putu da obezbedi opstanak, što je primarni cilj za podmlađeni sastav ove sezone.

U sledećem kolu Jasen dočekuje Višesavu iz Bajine Bašte, dok sastav Rampe ide na noge Poletu iz Rasne.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading