SLOBODINA SERIJA NEMA KRAJA: Odlična ekipa Sloge iz Temerina nije uspela da dođe do pozitivnog rezultata u Donjem Tovarniku!

Autor:

Sport

10.03.2024

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trka za prvim mestom se nastavlja.

SLOBODINA SERIJA NEMA KRAJA: Odlična ekipa Sloge iz Temerina nije uspela da dođe do pozitivnog rezultata u Donjem Tovarniku!

Foto: FK Sloboda Donji Tovarnik

U okviru 17. kola Vojvođanske lige Jug ekipa Slobode iz Donjeg Tovarnika ugostila je sastav Sloge iz Temerina, domaći sastav je u ovaj meč ušao sa drugog mesta, uz bod zaostatka za liderom, dok su gosti bili na četvrtoj poziciji.

Republika

Pred oko 100-tinak gledalaca na stadionu u Donjem Tovarniku viđena je prava takmičarska utakmica, dva tima koja se nalaze u gornjem delu tabele, i koja su prolećni deo šampionata otvorila trijumfima.

Domaći sastav se nalazi u seriji bez poraza koja je trenutno na broju 15 (12 trijumfa i tri remija u ligi), i isti je nastavljen i nakon današnjeg duela sa odličnom ekipom iz Temerina. Odlična igra na obe strane dovela je do toga da se svaka lopta "dva puta osvaja", pa je publika imala prilike da vidi borbu po celom terenu.

Prvi gol viđen je u 34. minutu kada je Slavko Vukotić doveo Slobodu u vođstvo, to je ujedno bio i konačan rezultat nakon 45 minuta igre. Za vreme pauze treneri na obe strane su dobro izmenili tim, u domaćem sastavu su ušla tri igrača sa klupe, dok su gosti "aktivirali" dvojicu rezervista.

Republika

Foto: FK Sloboda Donji Tovarnik

Bitan trijumf za nastavak šampionskih ambicija

Drugo poluvreme počelo je sa dva gola u kratkom vremenskom razmaku. Prvo je Vukotić po drugi put na susretu savladao golmana Vojvodića, 2:0 za tim iz Donjeg Tovarnika. Međutim, par minuta kasnije Nemanja Tomić, fudbaler Sloge je smanjio zaostatak svog kluba na samo jedan gol razlike, 2:1.

Kako je vreme odmicalo, domaći sastav je primirio igru, ali se nije u potpunosti povukao, gost je igrao svoju prepoznatljivu taktiku, ali nove promene rezultata do poslednjeg sudijskog zvižduka nije bilo.

Sloboda (Donji Tovarnik) - Sloga (Temerin) 2:1 (1:0)

Sloboda: Jagodić, Kuburović, Josimov, Janković (od 46' Milojević), Kokir (od 82' Milinković), Vujasin (od 73' Bubalo), Vukotić, Đuričić, Antonić (od 46' Živković), Stojanović (od 46' Barić), Sremčević

Sloga: Vojvodić, Latković (od 46' Bogavac), Tomić, Drinić, Krajnović, Mijailović, Pastor, Jakovljević, Karać (od 46' Marjanović), Grujić, Papak

Ovim trijumfom Sloboda je "prespavala" na liderskoj poziciji i sada čeka ishod duela u Divošu. U sledećem kolu tim iz Donjeg Tovarnika gostuje u Bećkoj, dok u Temerinu igra gradski derbi, Sloga - TSK.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading