ŠAMPIONSKI GEN: Dva puta su fudbaleri Slovena gubili, ali su na kraju stigli do trijumfa! (VIDEO)

Autor:

Sport

09.03.2024

18:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Način na koji se osvaja prvenstvo.

ŠAMPIONSKI GEN: Dva puta su fudbaleri Slovena gubili, ali su na kraju stigli do trijumfa! (VIDEO)

Foto: GFK Sloven Ruma

U okviru 17. kola Srpske lige Vojvodine ekipa Slovena iz Rume ugostila je sastav Jedinstva iz Stare Pazove. Domaći tim je u ovaj meč ušao sa liderske pozicije, uz četiri boda prednosti u odnosu na prvog pratioca, dok su gosti bili na 11. mestu u ligi.

Republika

Igrači oba tima su u odličnom raspoloženju ušli u meč, imajući u vidu da su na prolećnoj premijeri upisali po trijumf. Već nakon četiri minuta igre došlo je do promene rezultata, odličan kontranapad Jedinstva završava pogotkom Danilo Milenković, 1:0.

Preuzeli su inicijativu nakon toga domaći, učestalo su napadali na polovini rivala, imali su posed na svojoj strani, ali je defanzivna postavka tima iz Stare Pazove bila odlična, pa nisu uspevali da savladaju golmana Milića.

Pred sam kraj prvog dela meča, Ignjić je poslao dugu loptu ka iskusnom Brani Iliću, koji se oslobodio čuvara, nakon čega je poslao šut ka golu, koji kači odbrambenog fudbalera Jedinstva, Bulata, vara golmana i završava u mreži, 1:1. 

 

 

Na početku drugog poluvremena izvršene su po dve izmene na obe strane, međutim situacija na terenu se nije menjala. Ofanziva domaćina, uz defanzivnu postavku rivala i vrebanje prilike iz kontranapada. Upravo je jedan takav viđen u 56. minutu kada su gosti preko mladog Uremovića opet prešli u vođstvo, 2:1 za Jedinstvo.

Obično se dešava pa se "napadački" tim ne vrati nakon dva ovakva primljena gola, ali to nije bio slučaj u redovima Slovena. na isteku 68. minuta Ignjić se nakon asistencije upisuje i u listu strelaca, 2:2.

Samo pet minuta kasnije Kuljanin pravi "dar-mar" u kaznenom prostoru rivala, dodaje do Jandrića koji je oboren prilikom pokušaja da šutne na gol rivala, penal za tim iz Rume. Siguran "sa kreča" bio je Brana Ilić, 3:2, Sloven po prvi put vodi na meču.

Primirili su utakmicu domaći fudbaleri nakon vođstva, izmenama su dodatno uneli promenu u svoju igru i na kraju su uspeli da osigraju sva tri boda.

Sloven (Ruma) - Jedinstvo (Stara Pazova) 3:2 (1:1)

Sloven: Šegavac, Simić, Lukešević (od 46' Protić), Jandrić, Ilić, Stojisavljević (od 46' Savinović), Batalo, Radišić, Marinković (od 71' Popović), Kuljanin (od 80' Maksimović), Ignjić

Jedinstvo: Milić, Bukurecki (od 46' Stevanović), Ivetić, Bulat, Radić, Milenković, Matović (od 74' Knežević), Ševo, Uremović (od 70' Pađen), Bobar, Nakijevski (od 46' Šljukić) 

U sledećem kolu u Staru Pazovu gostuje OFK Kikinda, dok lider na tabeli ide na megdan Hajduku 1912 iz Kule.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading