OFANZIVAN, NAPADAČKI MEČ U KOSJERIĆU: Publika je mogla samo da uživa - zaslužena pobeda domaćina!

Autor:

Sport

09.03.2024

18:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poraz jeste opravdan, ali je možda malo previsok.

OFANZIVAN, NAPADAČKI MEČ U KOSJERIĆU: Publika je mogla samo da uživa - zaslužena pobeda domaćina!

Foto: FK Sloga Sjenica

Ovog vikenda na programu je 17. kolo Zlatiborske okružne lige koje je otvoreno današnjim duelom između Crnokose iz Kosjerića i gostujućeg sastava Sloge iz Sjenice. Domaćin je u ovaj meč ušao sa treće pozicije (36 osvojenih bodova), dok su gosti sa deset bodova manje bili na šestom mestu.

Republika

Na prolećnoj premijeri proteklog vikenda oba kluba su zabeležila trijumfe, Crnokosa je službenim rezultatom dobila meč protiv Jasena, dok je Sloga pred svojim navijačima slavila sa 3:0 protiv Poleta iz Rasne. 

Pred oko 100-tinak navijača viđen je pravi takmičarski meč, otvorena igra od prvog minuta sa dosta šansi pred golmanima na obe strane. Prvi do vođstva stižu domaći, nakon centaršuta glavom loptu u mrežu Sloge smešta Petar Obradović, 1:0 za Crnokosu na isteku 18. minuta.

Konsolidovali su svoje redove izabranici trenera Enisa Hadžovića, vredi napomenuti da su gosti na ovaj duel došli sa 13 fudbalera u protokolu, Sloga je bila bez četiri bitna igrača, ali je to nije sprečilo da pruži ofanzivnu, napadačku igru. Na isteku 31. minuta preko Bilala Dacića rezultat se menja na 1:1. To je ujedno bio i krajnji ishod prvog poluvremena.

Drugo poluvreme identična igra na terenu, šanse na obe strane, ali su domaći bili prisebniji u završnici, mada je uticao i pad koncentracije i umor u redovima Sloge. U razmaku od 57. do 69. minuta četiri puta se tresla mreža golmana Kalendera, po dva puta su vođstvo Crnokose uvećavali Luka Savić i Janko Đokić, 5:1.

Izmenama na obe strane treneri su promenili određenu postavku igre, ali do poslednjeg sudijskog zvižduka glavnog sudije Marinkovića promene rezultata nije bilo. Na ovom susretu se pokazalo da su veliki problem za Slogu i dalje centaršutevi, jer su ovoga puta čak četiri gola primili glavom.

Crnokosa (Kosjerić) - Sloga (Sjenica) 5:1 (1:1)

Crnokosa: Cajić, Pantelić, Savić, Zarić, Pantić, Nikić (od 69' Ostojić), Obradović (od 75' Krsmanović), Štulović, Rakić (od 62' Grbić), Vukosavljević, Đokić

Sloga: Kalender, Mašović, E. Muhović (od 60' A. Muhović), Tarić, Hadžović, Dacić (od 75' Rahić), Malićević, Etović, Bronja, Mulamuratović, Mašović  

U sledećem kolu u Sjenicu stiže sastav Kotromana sa Mokre Gore, dok tim iz Kosjerića gostuje Glumaču.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading