VODITELJKA ELITE PALA KAO POKOŠENA: Ljosnula na pod, HITNO joj ukazana pomoć!

Autor:

Zadruga

28.04.2024

15:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ani Radulović se slošilo na treningu!

VODITELJKA ELITE PALA KAO POKOŠENA: Ljosnula na pod, HITNO joj ukazana pomoć!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Voditeljka rijalitija "Elita", Ana Radulović, poznata je po svom besprekornom izgledu i redovnom vežbanju. Međutim, dogodio se  neočekivani incident tokom njenog treninga. Naime, Ani se zbog prevelikog umora i iscrpljenosti slošilo, te se srušila usred teretane.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Ana Radulović

Kako Pink.rs saznaje, Ana je iznenada izgubila svest nakon treninga, verovatno usled prevelike iscrpljenosti. Srećom, brza reakcija prisutnih omogućila joj je da se brzo povrati, uz unos šećera i vode. Ovaj incident jasno ukazuje na važnost balansa između profesionalnih obaveza i ličnog zdravlja.

- Ani se u jednom momentu samo zavrtelo u glavi nakon treninga, samo se srušila... Bila je premorena i iscrpljena zbog brojnih obaveza, a na sreću odmah su joj pritrčali u pomoć i doneli joj šećer i vodu da se povrati. Brzo je došla sebi i odmah joj je bilo bolje - otkriva izvor s lica mesta, prenosi Pink.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Ana Radulović

Nakon toga oglasila se i voditeljka sa ružičaste televizije i otkrila kako se oseća. 

- Dobro sam sada. Pozlilo mi je jer sam preterala sa treningom, a tek sam se vratila u teretanu, a na sve to imala sam brojne obaveze u poslednje vreme, pa se sve nekako skupilo. Uradila sam neke osnovne analize, za svaki slučaj, i bitno je da ne postoji nikakav veći problem i da je samo došlo do trenutnog problema tog dana kada mi je pozlilo. Primila sam infuziju da se malo osvežim i brzo bila kao nova, tako da se ne brine niko - rekla je Ana za Pink.rs.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Smislov

01.05.2024 17:21

Ja ću Anu da održavam u perfektnom stanju redovnom terapijom quromycine, najmanje 2 x 1 na dan.....