DELIĆKA ZBOG BEBICE PALA U TRANS! Otkrio na šta je sve spreman da je zadrži, ovo se njegovoj porodici neće svideti!

Autor:

Zadruga

13.05.2024

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Meni je mnogo drago što ti to kažeš, ali ja ništa ne mogu na silu. Hoću da vidim u kom će smeru da idu stvari, pa ćemo posle lako.

DELIĆKA ZBOG BEBICE PALA U TRANS! Otkrio na šta je sve spreman da je zadrži, ovo se njegovoj porodici neće svideti!

Foto: TV Pink/printscreen

Učesnici Elite Nenad Macanović Bebica i Teodora Delić napravili su karambol tokom jednog razgovora, a njegovoj porodici se sigurno neće svideti to šta je obećao Teodori! Naime, Bebica je rekao da je Teodori spreman da kupi nekretninu ako ostanu zajedno, na šta je ona doživela šok, budući da ni sama ne zna da li će ostati zajedno.

- Ako se desi da ostanemo zajedno jabih ti kupio stan. Mogu mnogo da ti pružim, ali vidim da si se ti mnogo ohladila od mene. Ne znam zašto je to tako, a trudim se maksimalno da ti udovoljim - pričao je Bebica, a Teodora se nadovezala:

Foto: TV Pink/printscreen

Teodora Delić i Nenad Macanović Bebica

 

- Meni je mnogo drago što ti to kažeš, ali ja ništa ne mogu na silu. Hoću da vidim u kom će smeru da idu stvari, pa ćemo posle lako. 

Podsećamo, učesnica Elite Teodora Delić otkrila je za crnim stolom nedavno tokom emisije da njena majka zna sa kojim se momcima viđala u prošlosti, kao i da je za sve saznala čak i kad je pokušavala da sakrije. S druge strane, njegova porodica ne voli što je on sa njom, pa često javno zbog toga negoduju. 

Foto: Printskrin/RTV PINK

Nenad Macanović Bebica

 

Ona tvrdi da od porodice nema šta da krije, jer sa svojim roditeljima dugo ima otvoren odnos. 

Mama će me poržavati sve dok sam ja srećna i dok ja nešto želim. Moja majka zna istoriju mojih muškaraca, ona podržava sve koga ja volim i biram. Čak i one sa kojima sam se krišom viđala, saznala je i za to i reč mi nije rekla. Ona je uvek podržavala i svaku moju drugaricu sa kojom sam se ja družila. Uglavnom je bila u pravu za sve. Očekivala sam da će mama možda nešto konkretno da mi kaže, ali možda ne može. Znam da ona nikada ne bi rekla loše u pismu za ovde ovu osobu koju volim, znate dobro ko je u pitanju - rekla je ona.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading