OD NIKOLASA KEJDŽA NI TRAGA NI GLASA! Objavljen trejler za HOROR u kojem igra glavnu ulogu, a u njemu njega NEMA!

Autor:

Zabava

23.05.2024

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Studio Neon objavio je novi trejler za horor-triler “Longlegs”, u kojem glavne uloge igraju Nikolas Kejdž i Majka Monro.

OD NIKOLASA KEJDŽA NI TRAGA NI GLASA! Objavljen trejler za HOROR u kojem igra glavnu ulogu, a u njemu njega NEMA!

Foto: Tanjug/AP

Nikolas Kejdž ima novi film, a sada je studio Neon objavio trejler za horor "Longlegs" u kojem slavni glumac igra glavnu ulogu. I ono što je odmah privuklo pažnju filmofila jeste da ni u jednoj sekundi trejlera nisu videli Kejdža!

Pored njega, glavnu žensku ulogu tumači Majka Monro, koja igra agentkinju FBI Li Harker. Ona pokušava da uhvati serijskog ubicu koji se predstavlja kao Longlegs, a njega igra Kejdž. Ceo slučaj se komplikuje kada ona otkrije dokaze koji ubistvo vezuju za okultizam.

Iako nismo navikli da ovog holivuskog glumca vidimo u ovakvom izdanju producenti filma "Longlegs" su pohvalili Kejdža u intervjuu za Screen Rant, rekavši da je to jedna od njegovih najboljih uloga u horor filmovima. Prema Screen Rant-u, kritičari koji su imali priliku da vide film pre premijere napisali su da ih "Longlegs" podseća na kultno ostvarenje "Kad jaganjci utihnu", i da je ovo jedan od najboljih horora 2024. godine.

Trejler je oduševio gledaoce, ali svi komentarišu kako u njemu nisu videli poznatog glumca.

 "Uopšte nisu prikazali Kejdža, to je zanimljiva marketinška taktika", “Trebalo je da sakriju da on glumi u filmu sve do same premijere", "Ja mislim da smo ga vidjeli, da je on onaj tip sa belom kosom, koji drži ruke u vazduhu", "Ovo mi izgleda kao mešavina "Pravog detektiva", "Zodijaka" i "Kad jaganjci utihnu", samo su neki od komentara onih koji su pogledali trejler.

Inače, film "Longlegs" će biti premijerno prikazan 12. jula ove godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading