KUPI 3 ULAZNICE za Belgrade Music Week, Tuborg Ice ti POKLANJA ČETVRTU!

Autor:

Zabava

23.05.2024

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne propusti omiljenu ponudu za najveći letnji festival!

KUPI 3 ULAZNICE za Belgrade Music Week, Tuborg Ice ti POKLANJA ČETVRTU!

Foto: Skymusic

Sada je pravo vreme da se okupiš sa svojim prijateljima i uživaš u nezaboravnim nastupima više od 25 superzvezda novog muzičkog talasa na festivalu Belgrade Music Week!

Kupi samo tri regularne dnevne ulaznice po aktuelnoj ceni, a Tuborg Ice će ti pokloniti četvrtu ulaznicu, POTPUNO BESPLATNO!

KOLIČINE SU OGRANIČENE!

Pored već najavljenih headlinera kao što su Desingerica, Devito, Teodora, Nucci, Nikolija, Zera, Crni Cerak, Lacku, Djexon & Coja, Indodjija, Relja Torinno, Teodora Popovska, Henny, Petrov, Inas, Gazda Paja, Sajfer, Corona & Rimski, Fox i Surreal, fanove očekuje još mnogo eksplozivnih nastupa najvećih regionalnih muzičkih zvezda, a nova imena znaće se već za nekoliko dana!

Belgrade Music Week održava se od 28. do 30. juna, a ulaznice možete kupiti putem besplatne aplikacije eFinity, na sajtu efinity.rs, na blagajnama Beogradske arene i Doma omladine Beograda (DOB), u Tržnom centru Rajićeva (I sprat) i na više od 1.000 Mojkiosk trafika širom Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading