BELGRADE MUSIC WEEK OBJAVIO PRVI TALAS IZVOĐAČA, U PRODAJI EARLY BIRD ULAZNICE!

Autor:

Zabava

23.04.2024

14:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Euforija fanova ne jenjava - u prodaji ulaznice sa 60% popusta!

BELGRADE MUSIC WEEK OBJAVIO PRVI TALAS IZVOĐAČA, U PRODAJI EARLY BIRD ULAZNICE!

Foto: Skymusic

Belgrade Music Week, najveći regionalni festival popularne muzike, objavio je prvi talas izvođača koji će zapaliti scenu i podići atmosferu do usijanja na Ušću od 28. do 30. juna.

Ovogodišnji lineup obuhvata neke od najvećih imena na regionalnoj muzičkoj sceni, a među izvođačima koji su potvrdili svoje učešće su Desingerica, Henny, Popov, Pavlov, Nikolija, Inas i Corona & Rimski, što je izazvalo do sada neviđen hype među fanovima. Organizatori najavljuju drugi talas izvođača u UTORAK 7. MAJA u 12:00h.

Republika

Foto: Skymusic

Desingerica

Na svim Efinity prodajnim mestima i dalje se beleže ogromne gužve, što jasno ukazuje na ogromno interesovanje publike za predstojeći festival, a sav kontigent FAN PIT ulaznica i VIP paketa prodati su za manje od 24 sata.

Posebnu pažnju javnosti i medija izazvalo je dešavanje na eFinity prodajnom mestu u Beogradskoj areni, gde su Desingerica, Henny, Popov i Pavlov lično prodali prve EARLY BIRD ulaznice, čime su svojim najvernijim fanovima omogućili da ih kupe već od 890 dinara. Ova akcija je aktuelna od juče, a ulaznice se prodaju neverovatnom brzinom.

Podsetimo, Belgrade Music Week održaće se od 28. do 30 juna na Ušću i okupiće više od 25 izvođača popularne muzike iz čitavog regiona, a ulaznice za ovaj muzičko scenski spektakl dostupne su putem besplatne aplikacije eFinity, na sajtu efinity.rs, na blagajnama Beogradske arene i Doma omladine Beograda (DOB), u Tržnom centru Rajićeva (I sprat) i na više od 1.000 Mojkiosk trafika širom Srbije.

Republika

Foto: Skymusic

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading