ŠOK! Jovana Jeremić isplanirala ŽIVOT POSLE SMRTI: tek tad planiram da DOMINIRAM! (FOTO)

Autor:

Zabava

23.04.2024

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna voditeljka ne namerava da se zaustavi ni nakon smrti!

ŠOK! Jovana Jeremić isplanirala ŽIVOT POSLE SMRTI: tek tad planiram da DOMINIRAM! (FOTO)

Foto: Printskrin/RTV PINK

Popularna voditeljka Jovana Jeremić ponovo je šokirala svoje fanove i pratioce na društvenoj mreži Instagram. Ona se obratila putem storija na gorepomenutoj mreži i ostavila sve u šoku.

- Radila sam i bez para i sa puno para jer ja svoj posao volim celom dušom i novac je samo posledica mog talenta, a ne razlog zašto televizija teče mojim venama. I sa milionima i bez njih, ja ću uvek raditi. Samo kad umrem tada znajte da je game over. U stvari, nije ni tad. Tek mrtva planiram da dominiram i budem kult ličnosti kao Merilin Monro - poručila je Jovana Jeremić.

Republika

Foto: Instagram.com

Objava Jovane Jeremić

Inače, Jovana je nedavno ispričala da je folk zvezda Dragana Mirković stupila u kontakt sa njom, nakon što je iznela skandalozne optužbe na račun biznismena Tonija Bijelića.

- Ona me je okrenula, onako iskreno, ljudski je razgovarala sa mnom. Rekla mi je koliko je Toni bio divan prema njoj, koliko joj je bio privržen i da ona nije znala za te stvari. Pitala me je ako sam ja znala nešto, zašto joj to nisam rekla - rekla je Jovana, pa dodala:

- Ipak, ako ona sama nije videla, glupo je da ja pričam bilo šta. Imala je potrebu kao žena da mi se obrati, ja sam je tako razumela i ja sam nju sada stavila pod moju zaštitu. I dalje mislim da bi trebalo da smrša zato što je prelepa žena i njena duša je prelepa - istakla je popularna voditeljka.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić/Nebojša Mandić

Jovana progovorila o Dragani i Toniju

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading