ZA LJUBAV OBOŽAVALACA: Kejt Midlton se ipak oglasila povodom rođendana sina Luisa, evo šta je poručila (FOTO)

Autor:

Svet

23.04.2024

13:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mediji pišu da su Vilijam i Kejt objavili fotografiju kako bi se zahvalili svima koji su im poslali čestitke, dok istovremeno štite svoju privatnost.

ZA LJUBAV OBOŽAVALACA: Kejt Midlton se ipak oglasila povodom rođendana sina Luisa, evo šta je poručila (FOTO)

Foto: Profimedia

Kejt Midlton objavila je na Instagramu fotografiju najmlađeg sina, princa Luisa, povodom njegovog 6. rođendana.

Na fotografiji se nalazi nasmejani princ Lui.

- Srećan 6. rođendan, prinče Luis. Hvala vam svima na lepim željama - piše u opisu fotografije.

Ovo je prvo oglašavanje princeze od Velsa nakon dugo vremena. Fotografiju mladog princa snimila je upravo Kejt, koja je više puta do sada fotografisala dečije portrete.

Prema pisanju Sky news-a, fotografija je snimljena poslednjih nekoliko dana u Vindzoru i smatra se da nije uređena.

Mediji pišu da su Vilijam i Kejt objavili fotografiju kako bi se zahvalili svima koji su im poslali čestitke, dok istovremeno štite svoju privatnost.

Podsetimo, ove godine rođendan princa Luisa će biti u nešto drugačijem stilu i odudaraće od prethodnih godina.

Ono što ove godine izaziva veliku pažnju jeste da nema princeze Kejt da u ponoć iseče parče torte, kao što je to inače radila prethodnih godina kada je nekom njenom detetu rođendan.

Volim da pravim tortu. Postala je tradicija da ostanem budna do ponoći u kuhinji, okružena mešavinom za torte i glazure, jer obično napravim previše - rekla je Kejt gostujući u jednoj emisiji zajedno sa suprugom Vilijamom, prenosi "Instyle".

Princ Luis je poslednji put viđen na Božić, kada se kraljevska porodica tradicionalno svečano pojavila na imanju u Sandringemu kako bi posetili crkvu. To je ujedno bilo i poslednje pojavljivanje i njegove majke Kejt kao i brata Džordža i sestre Šarlote.

On je četvrti u redu za tron, posle oca Vilijama, brata Džordža i sestre Šarlot. Kršten je od strane nadbiskupa Kenterberija u palati Sent Džejms.

Proteklih nekoliko meseci bio je period pun događaja za princa i princezu od Velsa i njihovu porodicu, zbog Kejtine dijagnoze raka, koja je usledila nakon što je kralj Čarls otkrio svoju dijagnozu, ranije ove godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading