ALEKS NIKOLIĆ SPREMNA ZA PRVI VASKRS SA ĆERKOM: Objavila kadrove iz svog doma i pokazala kako je OFARBALA JAJA! (FOTO)

Autor:

Zadruga

03.05.2024

23:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novopečena mama uživa u prvim praznicima sa ćerkom Leonom!

ALEKS NIKOLIĆ SPREMNA ZA PRVI VASKRS SA ĆERKOM: Objavila kadrove iz svog doma i pokazala kako je OFARBALA JAJA! (FOTO)

Foto: instagram.com

Aleksandra Nikolić

Bivša učesnica rijaliti programa "Zadruga", Aleksandra Nikolić, i njen partner Filip Car, nedavno su postali roditelji devojčice Leone. Ovog Uskrsa, par je proslavio praznik zajedno sa svojom malom mezimicom. 

Republika

Foto: Instagram.com/alex_mima_official

Filip Car i Aleksandra Nikolić

Aleksandra je svojim pratiocima na Instagramu pokazala ofarbana jaja i knjigu "Ohridski prolog" svetog Nikolaja Žičkog, simbolično obeležavajući praznik. Ponosna mama nije propustila priliku da podeli i sliku sa svojom ćerkom, ističući koliko je srećna zbog njihovog zajedničkog prvog Uskrsa.

Podsetimo, Filip Car se nedavno uključio u lajv program na svom TikTok nalogu gde je otkrio njegove i Aleksandrine planove.

- Iscrpljen sam, baš sam umoran. Poslednjih dana nisam spavao po tri sata. Aleksandra i beba su u Beogradu, Aleksandra se oporavlja od carskog reza. Kada sve to prođe, ostaje nam da rešimo papire za Leonu, pa da beba dođe ovde da živi kao kraljica. Idem uskoro dole. Ovo se sve desilo u pravom momentu, tek počneš da živiš kad dobiješ decu. Sada imam zdraviji i bolji prioritet, više nisam sam. Ja sam bebu jedva uzeo u ruke, nisam znao kako bih - rekao je Filip tada.

Republika

Foto: Republika

Filip Car i Aleksnadra Nikolić

Inače, Aleks bi uskoro trebala da se preseli sa ćerkom Leonom u Crikvenicu, gde im je Filip pripremio dom, kako bi mogli u što lepšim uslovima da započnu zajednični život, nakon brojnih turbulenicija koje su imali i odnosu daju novu šansu. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading