ZOLA POTVRDIO DA SE VRAĆA U ELITU: Večeras se na Pinku suočava sa Miljanom Kulić!

Autor:

Zadruga

17.05.2024

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osvanula zvanična informacija na njegovom Instagram profilu!

ZOLA POTVRDIO DA SE VRAĆA U ELITU: Večeras se na Pinku suočava sa Miljanom Kulić!

Foto: youtube.com/pink.rs

Veliki šef pripremio je za večeras veliko iznenađnje za gledaoce, kao i učesnike rijalitija ''Elita''. Naime, večeras se pored ''Pitanja novinara'' u najgledanijem rijalitiju na našim prostorima održava i ''Vanredno ubacivanje''.

Bela kuća od večeras postaje bogatija za jednog člana, a nema sumnje da će to biti ogromno iznenađenje za sve, kao i da u rijalitiju više ništa neće biti isto.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Zola se vraća u Elitu

Podsetimo, Miljana Kulić doživela je nervni slom sinoć, kada je u kući čula informaciju da se njen bivši izabranik, diskvalifikovani Lazar Čolić Zola, vraća u Elitu, pa su mnogi pretpostavili da je upravo on taj, koji će se večeras naći u studiju, a kasnije i u Beloj kući.

Zola se oglasio putem svog Instagram profila i podelio sliku koja po svemu sudeći potvrđuje da je on učesnik koji će se večeras prudružiti rijalitiju "Elita". Čolić je pratiocima poručio da večeras od 22 časa budu uz televiziju Pink, zbog čega se smatra da je jasno stavio do znanja da se vraća nakon diskvalifikacije. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Zola se oglasio putem Instagrama

Zola je nedavno, putem svog Instagram profila, podelio fotografiju iz Beograda, a ispod se pojavila poruka na temu njegovog povratka u rijaliti. Njegovi fanovi željno iščekuju Zolin povratak na velelepno imanje u Šimanovcima, pa su mu poručili da se što pre vrati, jer ga Miljana jedva čeka i svakodnevno spominje:

- Zola, mi koji te volimo, sa nestrpljenjem očekujemo tvoj povratak, ne razmišljaj više, nego ulazi. Milja je već izgubila nadu da ćeš ući, zato ulazi što pre, da ona ne bi izašla! Nema tamo boljih od vas - glasio je komentar ispod ove Zoline fotografije.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading