EMOTIVNI SUSRET MILJANE I ZOLE: Kulićeva prebledela od ŠOKA, a onda mu poletela u ZAGRLJAJ!

Autor:

Zadruga

17.05.2024

23:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suočavanje koje su svi čekali!

EMOTIVNI SUSRET MILJANE I ZOLE: Kulićeva prebledela od ŠOKA, a onda mu poletela u ZAGRLJAJ!

Foto: TV Pink/printscreen

Lazar Čolić Zola večeras po odluci produkcije televizije Pink ulazi u "Elitu". Svi su nestrpljivo čekali njegov suset sa Miljanom Kulić, sa kojom se poslednji put video u Beču, nakon što su diskvalifikovani. 

Zola je nakon razgovora u studiju krenuo ka Beloj kući, gde se konačno suočio sa Miljanom. Ona nije mogla da sakrije da joj nije prijatno, pa je prebledela. On je krenuo redom i sa svima se pozdravio, a Miljana je ustala da ga zagrli. 

Inače, on je pre ulaska u studiju govorio o njihovom odnosu i problemima iz Beča. 

- Ona kako je krenula završiće u Derventskoj bolnici. to mi je nešto što mi je uvek zaparalo uši, iskreno kad si kući jako se osećaš nemoćno kad neko uzme tvoje ime u usta, osećaš se nervozno i pod tenzijom nekom. Ona je mene nazivala raznim epitetima i to me je zabolelo. Ja još uvek ne znam kakav ću susret imati sa njom. Ja ne bih voleo da bude neki rat ili tenzija, ja ću biti neko ko neće biti inicijator sukoba i ako krene potrudiću se da procente sa njom ne povećavam - govorio je on pa dodao:

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Lazar Čolić Zola

- Bilo je sve divno i krasno i jedno jutro se probudila i rekla da želi da krene drugim putem i da će se zaposliti na jednom mestu i kao ja nju ne interesujem više . To mi je bio prvi put da su me i njeni roditelji podržali i eto jedno jutro je odlučila da to više ne želi. Rekla je da će se zaposliti kao konobarica i da ima iskustva, tako da je uzela taksi i ja joj pomogao da ubaci stvari u gepek i onda mi je rekla gotovo. Međutim, prođe jedan dan kad oko šest ujutru čujem neko lupa na vrata, imao sam osećaj kao da sanjam i nisam znao šta da radim u tim momentima, ono se nigde više ne rađa nego u Nišu. Želela je da opet uspostavimo kontakt i verovatno je shvatila da joj je bolji život sa mnom bez obzira i što ima iskustva - rekao je Zola.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Milivoje

18.05.2024 01:39

E nesretnice ...da li si spremio opet garderobu u vrednosti od 10.000 evra,koje ce ti psibo mixy pobacati u jezero ako joj ne budes dao k...ca?? Ovaj Colic definitivno nije normalan i zasluzio je i stiklu i ekser i t d..