ĐEDOVIĆ OPALIO MAJI ŠAMAR REALNOSTI: Sve je spremno za pomirenje Stanislava i Mione!

Autor:

Zadruga

17.05.2024

23:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marinkovićeva zanemela od šoka!

ĐEDOVIĆ OPALIO MAJI ŠAMAR REALNOSTI: Sve je spremno za pomirenje Stanislava i Mione!

Foto: TV Pink/printscreen/društvene mreže

Danas je došlo do žestoke svađe izeđu Maje Marinković i Stanislava Krofaka jer je ona u emisiji "Gledanje snimaka" imala priliku da vidi njegov razgovor u pabu sa Lepim Mićom, nakon sinoćne emisije, gde je pričao o bivšoj devojci Mioni Jovanović, pa je u jednom trenutku čak nazvao "svojom", što je napravilo opštu pometznju u Beloj kući.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Maja Marinković i Stanislav Krofak

Mnogi su promenili mišljenje o Stanislavu, a među njima je bio i Marko Đedović koji je poručio Maji da je posle snimka uveren da bi Kofak sve oprostio Mioni i da se samo ona pita da li će doći do pomirenja između njih dvoje. 

- Ako je čovek nju zvao na svingertaj, zašto joj ne bih oprostio ovo? Pitanje je da li ona hoće, od nje zavisi. Možda neće da popusti ovih mesec dana. Mislio sam da teraju cirkus i da su zanimljive Šakijeve reakcije, ali nije, sad sam se iznervirao - poručio je Đedović. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen/društvene mreže

Marko Đedović i Maja Marinković

Inače, Maja je prvi put u emisiji svašta rekla Stanislavu, što je iznenadilo mnoge jer mu je do sad ćutala na sve.

- Ovaj ovde ima priču i za popa i za lopova. Kada dobije pitanja o Mioni i Ša, ona kaže: "Ne želim to da komentarišem", Mića se nije uplitao, ti (Majčica) si se na kvarno smejao. Ja kada sam dobijala ovde pitanje za bivšeg dečka, rekla sam da ne želim da komentarišem, pritom je slagao. Laže, kada je došao jutros iz paba, kaže da je pričao za našu situaciju. Ovde ustane i ćuti kao mula, šta je svoje rekao?! O čemu priča ovaj čovek?! Jedva čekam za rođendan da vidim kako se to vidi spolja - rekla je Maja, pa dodala: 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Maja Marinković

- Ja štitim ovde, pričam da sam kao ja pogršeno shvatila, da za oralni se*s, da bi neko ispao bogougodan. Šta je to?! Nameštanje klasično, jako ružno, nefer. Naravno da sam izgorela. On mene ne poznaje, ne pretim, ali hajde da budemo realni. Šta treba, da idem na svoju štetu, zbog koga?! - rekla je Marinkovićeva.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading