RUŽIČASTO I SKRIVENO OD OČIJU JAVNOSTI: Evo gde često odlaze Kejt Midlton i princ Vilijam, otkriveno i šta se tamo dešava (VIDEO)

Autor:

Svet

03.05.2024

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Imovina koja je navedena na listi je podvrgnuta velikom renoviranju 2015. godine

RUŽIČASTO I SKRIVENO OD OČIJU JAVNOSTI: Evo gde često odlaze Kejt Midlton i princ Vilijam, otkriveno i šta se tamo dešava (VIDEO)

Foto: Chris Jackson/AP

Budući kralj, aktuelni princ Vilijam, ali i njegova deca princ Džordž, princeza Šarlot i princ Luis često borave u veoma skromnoj porodičnoj kući nedaleko od Londona.

Godine 2022., princ i princeza od Velsa odlučili su da napuste svoj veličanstveni stan 1A u Kensingtonskoj palati radi više ruralnog života na selu.

Sada porodica princa i princeze od Velsa živi u mirnoj vikendici Adelaide u Vindzoru, koja ima dosta otvorenog prostora za decu - i porodičnog psa, crnog koker-španijela Orlu.

Kuća ružičaste boje koja je savršeno je locirana za trčanje, jer je udaljena na devet milja vožnje do njihove škole Lambrook u Askotu koju plaćaju 7.000 funti godišnje.

Smatra se da su Vilijam i Kejt takođe želeli da izađu iz "činije sa zlatnom ribicom", tj. Londona kako bi stvorili više privatnosti za svoju decu. Sa svojom ružičastom fasadom, kuća je kao iz bajke.

Šarmantna vikendica Vilijama i Kejt ne može biti mnogo drugačija od njihovog 20-sobnog četvorospratnog stana u Kensingtonu, koji još uvek koriste kao kancelarije za osoblje.

Ova vikendica ima samo četiri spavaće sobe - jednu za Džordža, Šarlot i Luisa i jednu za prinčevski par.

Izgrađena 1831. godine, sadržala je delove tadašnje kraljevske lože princa Regenta, koja je delimično srušena i ponovo korišćena za kolibu princeze Adelaide.

Imovina koja je navedena na listi je podvrgnuta velikom renoviranju 2015. godine.

Kejt i Vilijam više vole da žive prizemnim životom sa svojom decom i nemaju stalno osoblje u Adelaide vikendici.

Ovo je oštar kontrast Kensingtonskoj palati gde njihov stan ima devet spavaćih soba za zaposlene na poslednjem spratu, do kojih se stiže liftom.

Čak ni porodična dadilja koju je obučavala u Norlandu, Marija Boralo, koja živi sa parom od kada je princ Džordž bio beba, više ne ostaje sa njima 24 sata dnevno.

Kažu da živi u blizini - slično kao i njihova domaćica.

Kaže se da Kejt ohrabruje Džordža, Šarlot i Luisa da budu nezavisni u pripremanju za školu, bez oslanjanja na osoblje.

Kraljevski izvor je rekao: "Od dece se takođe traži da pomognu da spakuju svoje školske torbe prethodne noći i okače i slože svoje nove uniforme, pre ranog spavanja."

- Savet broj jedan koji je Kerol dala svom najstarijem sinu je vrednost discipline i rutine od samog početka.

Vilijam i Kejt su mogli da odluče da se presele u ekstravagantni zamak Vindzor, ali su se umesto toga odlučili za udobnu vikendicu.

Petočlana porodica "lako putuje" do vikendice Adelaide bez skupog novog nameštaja i opreme. Imanje je možda temeljnije renovirano pre osam godina, ali u njemu još uvek ima pomeranja ka 19. veku.

Rečeno je da poseduje zlatne delfine i ukrase od užeta za plafon u glavnoj spavaćoj sobi, reciklirane sa kraljevske jahte iz 19. veka. Ima mermerni grčko-egipatski kamin, ali je uglavnom relativno skroman.

Izvori kažu da je par koji voli sport sanjao da ima "skromnu" kuću sa baštom kako bi se deca mogla zajedno igrati napolju – i čini se da su postigli taj cilj.

Adelaide Cottage se nalazi u srcu imanja Vindzor Home Park od 655 jutara, tako da ima dovoljno prostora za decu da trče i šetaju psa Orlu.

Sa istorijskih fotografija vrta možemo uočiti da je u prošlosti bio botanički raj.

Kraljevski biograf Klaudija Džozef rekla je za Fabulous da su deca - uključujući princezu Šarlot - "neverovatno oduševljena" sportom i prirodom.

Pored kraljevske dece koja vole plivanje i tenis, Klaudija je rekla: "Jedrili su, pratili fudbalske utakmice, gledali bi Vilijamovu voljenu Aston Vilu."

- Oni su porodica ljubitelja životinja, hrčaka, pasa, konja, kako to kažete. Oni vole životinje.

Porodica takođe uživa u načinu života na otvorenom u Anmer holu u Norfolku, gde uživaju u školskim raspustima i Božiću.

Smatralo se da je još jedan faktor za preseljenje bio taj kako bi porodica mogla da bude bliža pokojnoj kraljici.

Međutim, ona je nažalost preminula istog meseca kada su se uselili. Kuća je ipak bliža Kejtinoj porodici, koja živi u Baklberiju u Berkširu, koji je udaljen 45 minuta vožnje.

U međuvremenu, Kejtina sestra Pipa takođe živi u Berkširu, na ogromnom imanju od 30 spavaćih soba sa svojim mužem i troje dece, Arturom, Grejs i Rouz.

Raskošna velelepna kuća (iz doba kralja Džordža) Pipe i njenog supruga investicionog bankara Džejmsa Metjuza od 15 miliona funti je samo 20 minuta vožnje od njenih roditelja.

(Republika/The Sun)

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading