PREKINUTO SUĐENJE TRAMPU! Bivši američki predsednik HITNO sa Melanijom doputovao na Floridu, u pitanju je NJIHOVO DETE! (VIDEO)

Autor:

Svet

17.05.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Cela oblast je pod opsadom velikih policijskih snaga

PREKINUTO SUĐENJE TRAMPU! Bivši američki predsednik HITNO sa Melanijom doputovao na Floridu, u pitanju je NJIHOVO DETE! (VIDEO)

Foto: Tanjug/Ap

Melanija i Donald Tramp

Donald Tramp i Melanija Tramp danas su ispratili njihovog sina Barona na maturu na Floridi nakon što je sudski postupak bivšeg predsednika u Njujorku stavljen na čekanje kako bi on mogao da prisustvuje.

Donald Tramp je ostavio po strani svoje pravne probleme za sutra jer je danas stigao na Floridu kako bi mogao da isprati momenat kada njegov najmlađi sin Baron završava srednju školu.

Bivšem predsedniku se pridružila supruga Melanija da gleda kako njihov 18-godišnji sin i njegovi drugovi iz razreda uživaju u velikom danu na ekskluzivnoj Oksbridž akademiji u Vest Palm Biču.

Porodice su zauzele svoja mesta na tribinama pod budnim okom dvojice policijskih snajperista smeštenih iznad bine za govornike.

Američki policajci i zamenici šerifove kancelarije Palm Biča patrolirali su autoputem i zatvorili prilaze dok su se pripremali za Trampov dolazak.

Neviđene scene za maturu nisu sprečile otmeno odevene učesnike da uživaju dok su ćaskali i smeškali se uz školski bend koji je u pozadini svirao Verdija.

Predsednik i njegova povorka Tajne službe od deset vozila ušli su u posed škole za svega par minuta, ušavši na dobro čuvan izlaz pravo iza fudbalskog terena.

Nakratko je viđen Tramp, u tamnom odelu, beloj košulji i plavoj kravati, što je izazvalo aplauz publike.

Zauzeo je svoje mesto na samom prednjem delu tribine pored Melanije, u tamnoplavom sakou i slamnatom šeširu, i njenog oca Viktora Knavsa.

Baronove godine u elitnoj privatnoj školi u Vest Palm Biču bile su obavijene velom tajne, a bivša prva dama odlučna je da svog sina drži van medija.

Ali Oksbridž je bio gurnut u javnost prošlog meseca kada je Tramp (77) zatražio od njujorškog sudije Huana Merčana da pauzira njegovo "suđenje za tajni novac" kako bi mogao da prisustvuje ceremoniji u 10 sati.

Merčan je na kraju udovoljio zahtevu bivšeg predsednika da ima slobodan dan, otvorivši put za današnju brzu posetu. Suđenje se nastavlja u ponedeljak.

Svečanost je počela izvođenjem školskog hora. Svečar je započeo dobrodošlicu roditeljima i maturantima.

- Želim da izrazim posebnu dobrodošlicu predsedniku i gospođi Tramp - dodao je on izazvavši aplauz.

Osnivač škole, Vilijam Koh je uputio sve svoje želje.

- Istakli ste u sportu i učenju i stekli prijatelje za ceo život - nastavio je on obraćajući se studentima koji su diplomirali, koji su nosili tradicionalne tamnoplave kape i haljine i šešire uprkos vrućini. "Svi smo tako ponosni na vas."

Automobili su rutinski trubili dok su prolazili pored škole. Učenici su prozivani po abecednom redu, a organizator ceremonije je na kraju stigao do imena Baron Vilijam Tramp uz aplauz.

Baron, u svojoj tamnoplavoj kapi i haljini i crvenom pojasu, izašao je na binu, okrenuo se da nakratko oda priznanje publici, a zatim se rukovao i primio diplomu.

Trampov sin je imao dostojanstven stav, ali nije pokazao nikakve emocije ili mahnuo svojoj porodici, kao što su to učinili drugi studenti.

Vidno ponosni Tramp kao da uživa u pravu prolaska svog sina, animirano ćaskajući sa nasmejanom Melanijom, pljeskajući i mašući maturantima - i pokazujući im palac gore dok se ceremonija završavala.

Dok su se spremali da napuste mesto, bivšem Prvom paru, trebalo je vremena da mahnu publici, Tramp je svojom desnicom u vazduhu pozdravljao okupljene, a posmatrači su odgovorili toplim aplauzom.

Nakon toga su se vratili u svoju kolonu vozila i udaljili se od škole.

(Republika/Daily Mail)

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading