POZNATI TIKTOKER UBIJEN TOKOM PRENOSA UŽIVO! Razbacivao se pričama o svom LUKSUZNOM životu, a onda je skupo platio zbog toga! (VIDEO)

Autor:

Svet

17.05.2024

23:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije poznato koliko je imao godina, a njegove ubice još nisu pronađene

POZNATI TIKTOKER UBIJEN TOKOM PRENOSA UŽIVO! Razbacivao se pričama o svom LUKSUZNOM životu, a onda je skupo platio zbog toga! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Policija u Brazilu

Popularni Tiktoker, koji je pravio smešne video snimke o svom načinu života, ubijen dok je bio uključen u prenos uživo pred svojim pratiocima iz Brazila.

Nesaku je snimao sebe kako se obraća svojim pratiocima dok je pušio cigaretu i slušao muziku ispred svog doma u nedelju, 12. maja.

Video prenos uživo je iznenada prekinut na užasan način. U jezivom klipu Nesakuovih poslednjih trenutaka čuje se serija glasnih pucnjeva.

Kamera se kreće tako brzo u snimku od deset sekundi da je nemoguće razaznati šta se dešava, ali se čuje najmanje pet pucnjeva pre nego što se sve prekinulo.

Lokalni mediji su kasnije otkrili da je mladić upucan četiri puta, uključujući u glavu, što je jedna medijska kuća opisala kao "svođenje računa".

Isečeni video prikazuje Nesaku kako gleda van kamere pre nego što se čuje serija jakih pucnjeva. Čini se da u jednom trenutku tiktoker gleda van kadra pre nego što je napravio grimasu i pokušao da se sakrije.

Nesakuova porodica ga je hitno prevezla iz njegove kuće u sirotinjskoj četvrti Compleko do Alemao u Rio de Žaneiru u Brazilu u lokalnu bolnicu.

Međutim, lekari nisu uspeli da mu spasu život i on je proglašen mrtvim u ustanovi, preneo je NeedToKnow.

Veruje se da su Nesakua, čije je pravo ime Romim, likvidirale ubice.

Zvanični motiv za njegovo ubistvo nije naveden, ali lokalni mediji navode da bi to moglo da bude povezano sa trgovinom drogom i organizovanim kriminalom.

Pored svog smešnog sadržaja, Nesaku je takođe koristio društvene mreže da se razmeće svojim luksuznim životom putem popularne video platforme.

Činilo se da njegov TikTok nalog nije bio aktivan u vreme pisanja. Međutim, lokalni mediji kažu da se hvalio sa više od 100.000 pratilaca u vreme ubistva.

Nije poznato koliko je imao godina. Njegove ubice još nisu pronađene.

Krajem prošlog meseca, poznata iranska Tiktokerka je ubijena u svom automobilu ispred kuće u Bagdadu u očiglednom atentatu.

Neidentifikovani napadač ušao je i upucao popularnu influenserku Om Fahad u njenom automobilu, što je snimljeno kamerom.

Napadač, koji je stigao na motoru, izgleda da se pretvarao da dostavlja hranu pre nego što je pucao na Fahad, prema bezbednosnom zvaničniku.

Ova onlajn slavna ličnost postala je poznata po bezbrižnim TikTok video snimcima na kojima pleše uz iračku muziku u uskoj odeći.

Motiv napada nije naveden, a policija je saopštila da će otvoriti istragu o napadu.

Uznemirujući snimak možete pogledati OVDE.

(Republika/Daily Mail)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading