PREKINUTA PORODIČNA TRADICIJA: Princ Luis danas puni šest godina, a jedan običaj Kejt Midlton izostaće ovog puta, nacija u tuzi

Autor:

Svet

23.04.2024

11:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luis je četvrti u redu za tron, posle oca Vilijama, brata Džordža i sestre Šarlot.

PREKINUTA PORODIČNA TRADICIJA: Princ Luis danas puni šest godina, a jedan običaj Kejt Midlton izostaće ovog puta, nacija u tuzi

Foto: Tanjug/Pool Photo via AP/Chris Jackson

Princ Luis, rođen kao Luis Artur Čarls, danas puni šest godina. 

Ove godine rođendan će biti u nešto drugačijem stilu i odudaraće od prethodnih godina.

Ono što ove godine izaziva veliku pažnju jeste da nema princeze Kejt da se oglasi i u ponoć iseče parče torte, kao što je to inače radila prethodnih godina kada je nekom njenom detetu rođendan.

- Volim da pravim tortu. Postala je tradicija da ostanem budna do ponoći u kuhinji, okružena mešavinom za torte i glazure, jer obično napravim previše - rekla je Kejt gostujući u jednoj emisiji zajedno sa suprugom Vilijamom, prenosi "Instyle".

Druga stvar je, ono što poštovaoci kraljevske porodice obožavaju, porodični portret u znak obeležavanja rođendana. Sama Kejt je pravila te fotke kao odraz njene ljubavi prema fotografiji, ali posle onih "ispada" u proteklom periodu sa njenim učenjem fotošopa, možda će doći do promena. Obožavaoci kraljevske porodice se nadaju da će u toku dana biti objavljenja neka fotografija.

Princ Luis je poslednji put viđen na Božić, kada se kraljevska porodica tradicionalno svečano pojavila na imanju u Sandringemu kako bi posetili crkvu. To je ujedno bilo i poslednje pojavljivanje i njegove majke Kejt kao i brata Džordža i sestre Šarlote.

On je četvrti u redu za tron, posle oca Vilijama, brata Džordža i sestre Šarlot. Kršten je od strane nadbiskupa Kenterberija u palati Sent Džejms.

Proteklih nekoliko meseci bio je period pun događaja za princa i princezu od Velsa i njihovu porodicu, zbog Kejtine dijagnoze raka, koja je usledila nakon što je kralj Čarls otkrio svoju dijagnozu, ranije ove godine.

Vilijam i Kejt su odvojili vreme da sa decom pažljivo podele pozitivan test na rak buduće kraljice, dajući deci vremena da obrade informacije, pre nego što ih je par otkrio javnosti.

Izvor iz kraljevske porodice prošlog meseca, usred spekulacija o tome da li će par obeležiti Luisov rođendan ili ne, rekao je da Vilijam i Kejt "cene ljubav i naklonost javnosti prema njihovoj deci i znaju da postoji želja javnosti da ih vide na njihovim rođendanima".

Međutim, primećeno je da nije doneta "nikakva čvrsta" odluka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading