PRVA FOTOGRAFIJA UGRUVANE ALEKSANDRE MLADENOVIĆ: Evo kako pevačica izgleda nakon udesa, dečko je ne ispušta iz vida!

Autor:

Zabava

03.05.2024

18:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dečko Aleksandre Mladenović je otkrio kako se pevačica oporavlja nakon saobraćajke.

PRVA FOTOGRAFIJA UGRUVANE ALEKSANDRE MLADENOVIĆ: Evo kako pevačica izgleda nakon udesa, dečko je ne ispušta iz vida!

Foto: printscreen/RTV Pink

Aleksandra Mladenović

Poznata pevačica Aleksandra Mladenović doživela je sinoć udes u Beogradu, u kom je učestvovalo i vozilo GSP-a. Nakon pregleda, pevačica je puštena na kućno lečenje uz strogo mirovanje.

Njen emotivni partner objavio je fotografiju na kojoj vidimo Aleksandru sklupčanu na krevetu, uvijenu u ćebe. Društvo joj je pravio i kućni ljubimac, a nema sumnje da joj je Darko velika podrška u ovim trenucima.

Zahvalna Bogu što je ostala živa, Aleksandra se oglasila i poručila da je, u trenutku udesa, bila sama u automobilu, ali i da se ne seća ničega od šoka.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

 

 

"Zahvalna sam Bogu što sam ostala živa i to mi je u ovom momentu najvažnije. Sada sam kod kuće i oporavljem se", kratko je poručila pevačica Aleksandra Mladenović za Republiku.

Kako prenosi "Kurir", pevačica je prošla kroz crveno svetlo nakon čega je doživela saobraćajnu nesreću kada se sudarila sa autobusom. Tom prilikom, njena strana vozila je uništena, a ona je zadobila povredu leve noge. Pevačica se oporavlja kod svoje kuće nakon što su je lekari detaljno pregledali. Ona se i dalje nalazi u stanju šoka.

Nakon saobraćajne nezgode, Mladenovićeva je istakla da je preplavljena brigom svojih fanova i da joj telefon neprestano zvoni od zabrinutih prijatelja i kolega. Njena nezgoda izazvala je veliku zabrinutost među javnošću, ali je srećom, ona dobro i oporavlja se kod kuće.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading