KUM IZ PAKLA SILOVAO DEČAKA OD DEVETE GODINE! Pričao svima kako ga "podučava muzikom", a onda je dete PORASLO, pa je usledila OSVETA!

Autor:

Svet

03.05.2024

03:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kumu je cela porodica verovala slepo i niko nije mogao da veruje šta se to dešavalo

KUM IZ PAKLA SILOVAO DEČAKA OD DEVETE GODINE! Pričao svima kako ga "podučava muzikom", a onda je dete PORASLO, pa je usledila OSVETA!

Foto: Shutterstock

Mladić (18) iz Herakliona na Kritu šokirao je javnost svojom hrabrošću kada je prijavio svog kuma (50) policiji, optužujući ga za seksualno zlostavljanje koje je navodno trajalo od dečakove devete do dvanaeste godine života.

Ovaj slučaj je već neko vreme pod istragom, a nedavno je rezultirao hapšenjem 50-godišnjeg muškarca.

Zlostavljanje pod izgovorom podučavanja muzikom

Prema navodima mladića, njegov kum je uspeo da dobije vreme nasamo s njim pod izgovorom da ga "podučava muzici".

Ova okolnost dodatno je šokirala zajednicu i postavila pitanje poverenja u autoritete i starije članove zajednice.

Trauma koja je godinama ostajala skrivena

Mladić je ispričao policiji da je godinama verovao da je on izazvao takvo ponašanje, zbog čega mu je pružena psihološka podrška kako bi savladao svoje barijere i postao snažniji.

Ova priča naglašava duboku emotivnu traumu koju žrtve seksualnog zlostavljanja mogu da nose godinama, često se osećajući krivim za ono što im se dogodilo.

Šok i neverica u porodici mladića

Roditelji 18-godišnjeg dečaka ostali su u šoku nakon što su čuli da im je sina zlostavljao čovek kojem su slepo verovali.

Ovaj slučaj baca svetlo na važnost otvorenog komuniciranja unutar porodice i podstiče razmatranje načina na koji se može prepoznati potencijalno zlostavljanje dece od strane poznatih osoba u njihovom okruženju.

Ovaj slučaj je izazvao veliku pažnju javnosti i pokrenuo važnu raspravu o zaštiti dece od seksualnog zlostavljanja i podršci žrtvama ovakvih trauma.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading