GLUMICU PREVARIO MUŽ, ONA MU VRATILA: Prvi put obelodanila šok detalje iz braka!

Autor:

Zabava

17.05.2024

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Džesika Bil šokirala je detaljima iz bračnog života sa Džastinom Timberlejkom!

GLUMICU PREVARIO MUŽ, ONA MU VRATILA: Prvi put obelodanila šok detalje iz braka!

Foto: Xavier Collin/Image Press Agency / The Mega Agency / Profimedia

Nakon dugogodišnje pauze, slavna glumica Džesika Bil konačno se vraća na javnu scenu. Tokom gostovanja u emisiji "The View", otvorila je dušu i dotakla se tema o kojima je ranije ćutala, uključujući i brak sa Džastinom Timberlejkom. "To je konstantni posao", započela je glumica (42), ističući izazove održavanja balansa u braku i porodičnom životu.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Džesika BIl i Džastin Timberlejk


Džesika ističe značaj tehnologije poput Zoom-a i FaceTime-a, posebno za porodice koje često putuju i za roditelje koji su često odsutni. Iako je njen suprug trenutno na svetskoj turneji, par pronalazi vreme da se poveže i održi jaku porodičnu vezu.

Pored porodičnih obaveza, Džesika je posvećena i svojim profesionalnim interesovanjima, kao što je izdavanje knjige "A Kids Book About Periods" ("Dečija knjiga o menstruaciji"). Ističe da je oduvek bila zainteresovana za žensko reproduktivno zdravlje i da je želela da ova važna tema bude pristupačna publici svih uzrasta.

Iako se čini da su Džesika i Džastin na odličnom mestu uprkos njihovim zauzetim rasporedima, njihov brak je iskusio uspone i padove, uključujući i neprijatne situacije poput one sa koleginicom Ališom Vejnvrajt. Ipak, par je uspeo da prebrodi krizu i ostane zajedno.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Biel (@jessicabiel)

 


Odnos između Džesike Bile i Džastina Timberlejka od samog početka bio je više nego turbulentan. Nakon raskida 2011. godine, par se pomirio i venčao 2012. godine. Ipak, kružile su glasine o Džastinovom strahu od ženidbe i njegovim navodnim osećanjima prema Britni Spirs, što je dodatno komplikovalo njihov odnos.

Uprkos svim izazovima, Džesika Bil je ostala posvećena svom braku i porodici, ističući važnost balansa između karijere i privatnog života. Njen povratak na scenu donosi radost njenim mnogobrojnim obožavaocima, dok će javnost sa nestrpljenjem pratiti dalji razvoj njenog profesionalnog i privatnog života.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading