UZNEMIRUJUĆI SNIMAK: Popularni reper po podu razvalči bivšu devojku i ŠUTIRA JE U GLAVU - jeziv snimak BRUTALNOG NASILJA! (VIDEO)

Autor:

Zabava

17.05.2024

20:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svetski mediji objavili su jeziv snimak nasilja, u kojem reper Pi Didi brutalno prebija bivšu devojku, pevačicu Kesi.

UZNEMIRUJUĆI SNIMAK: Popularni reper po podu razvalči bivšu devojku i ŠUTIRA JE U GLAVU - jeziv snimak BRUTALNOG NASILJA! (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Svetski mediji nedavno su obelodanili šokantan snimak nasilja, na kojem se vidi reper Pi Didi kako brutalno napada svoju bivšu devojku, pevačicu Kesu. Snimci nadzornih kamera iz hotela iz 2016. godine pokazuju jezive scene nasilja, koje su izazvale buru reakcija širom sveta.

Na video-zapisu, do kojeg je došao CNN, jasno se vidi kako reper, po pravom imenu Šon Kombs, nasilno napada Kesu, bez majice i sa peškirom obmotanim oko struka, dok je juri niz hodnik hotela. Uznemirujuće je kako je ona pokušavala da uđe u lift, a on je uhvatio za potiljak i brutalno je udario o pod. Nakon toga, Didi je nastavio da je šutira, da bi je potom odvukao nazad u sobu.

Podsetimo se da je američki reper postigao nagodbu sa Kesom u novembru prošle godine, samo dan nakon što je ona podnela tužbu protiv njega za silovanje, seksualni i fizički napad. Detalji ove nagodbe nisu obelodanjeni, a cela situacija je izazvala dodatnu pažnju javnosti i medija. Njujork Tajms je pisao o ovom slučaju, ističući da su detalji nagodbe i dalje skriveni od javnosti.

 

 

Ovaj slučaj baca svetlo na ozbiljan problem nasilja nad ženama i pokreće pitanje o odgovornosti javnih ličnosti kada su u pitanju optužbe za nasilje. S obzirom na popularnost i uticajnost repera Pi Didija, ova situacija izaziva različite reakcije širom sveta.

Nakon objavljivanja šokantnih snimaka nasilja, javnost je burno reagovala, osuđujući ovakvo ponašanje i zahtevajući pravdu za žrtvu. Ovaj slučaj takođe postavlja pitanje o odgovornosti hotela i nadzornih kamera, te kako su ove informacije dospeli u javnost tek nakon toliko vremena.

Reakcija repera Pi Didija na ove optužbe i snimke nasilja još uvek nije obelodanjena, a pravni postupci vezani za ovaj slučaj su u toku. Mediji pažljivo prate razvoj događaja, dok javnost sa nestrpljenjem očekuje ishod ove situacije.

Kao što ovaj slučaj pokazuje, nasilje nad ženama ostaje ozbiljan društveni problem, a iznošenje ovakvih slučajeva u javnost može poslužiti kao podsticaj za dalju borbu protiv ovakvih oblika ponašanja i zaštite žrtava.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading