NAŠOJ INFLUENSERKI DEMOLIRALI KOLA: Deca OLUPALA skupocenu mašinu, slučaj hitno PRIJAVLJEN POLICIJI! (VIDEO)

Autor:

Zabava

17.05.2024

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lea Stanković se hitno oglasila i podelila šokante detalje!

 

 

Naša popularna influenserka Lea Stanković putem svog profila na društvenoj mreži Instagram podelila je je fotografije svog uništenog automobila i sve iznenadila detaljima priče koja joj se desila. Ona je bila u poseti Šapcu, kako bi snimila video za svoj kanal, ali dok je radila deca su joj demolirala auto. 

Ona je podelila te fotografije, a onda se i oglasila i otkrila da je slušaj prijavila policiji:

Republika

Foto: instagram.com

Lea Stanković

- Nisam vam juče ispičala šta se desilo bila sam besna. Juče su mi razbili retrovizor, polomili zadnje svetlo i izgrebali celu stranu auta u Šapcu. Otišli smo da snimimo video, grad je predivan, međutim, ja sam shvatila da većina roditelja i nakon tragedije koja se desila prošle godine da se nisu opametili. Ja se samo pitam da li je toliko dece nevaspitano? Deca nisu prestala da urlaju tri sata, znali ću da se slikam kad završim. Nas troje smo bili na poslu, krenuli su da prozivaju, urlaju, ali ajde na tom sam i navikla... Juče sam došla do situacije da im je zabavno da mi lupaju auto. Roditelji kažu da nemaju vremena i da puno rade... Decu nisu donela rode i nisu se desila, nisam vam ih ja dala, morate da nađete vremena da ih vaspitate, a ne da ih uči ulica. Postao je trend kad mi priđu roditelji sa detetom i kažu: "Ne znam ko si ti, ali moje dete te obožava", moja odluka je kad čujem tu rečenicu da nema slike... Morate da naučote ko sam ja i da saznae šta vaše dete gleda i šta ga interesuje - govorila je Lea, pa dodala:

- Jučerašnji slušaj je prijavljen policiji, čeka se da se uradi uviđaj. Ja stojim sa policijom, a deca urlaju i traže sliku. Mislim da je situacija prehitna da deca počnu da se vaspitavaju, da ne uvaluju telefone u ruke deci jer je ovo postalo strašno. Nije meni žao auta, imam osiguranje, nego se pitam ša je sledeće? Dokle? Ovo je iz čista mira nekome bilo zabavno da mi olupa auto. Ostavljena mi je poruka: "Lea, volim te". Kad neko nevaspitano priđe dok razgovaram sa policijom, jedem, sve ima veze, to sve počinje da neće da te ostave na miru - poručila je naša influenserka. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading