EMU RADUJKO SKUPO KOŠTALO PUTOVANJE SA BIVŠIM DEČKOM UKI Q: Nije ni sanjala da će sve dospeti u javnost, veće poniženje se ne pamti!

Autor:

Zabava

17.05.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Una je iskoristila priliku da žestoko potkači Emu Radujko.

EMU RADUJKO SKUPO KOŠTALO PUTOVANJE SA BIVŠIM DEČKOM UKI Q: Nije ni sanjala da će sve dospeti u javnost, veće poniženje se ne pamti!

Foto: ST/Dragan Kadic, Instagram

U novom izdanju emisije "Lično sa" na Republika TV-u kod voditelja Predraga Radosavljevića, gostovala je jedna od naših najpopularnijih mladih influenserki i tiktokerki - Una Kablar, poznatija u javnosti i na društvenim mrežama kao Uki Q. Ona se pred našim objektivom upisala u leksikon i odgovorila na sva ona svakodnevna pitanja koja najviše zanimaju javnost, a tiču se njenog i te kako zanimljivog života.

Proslavljena influenserka se osvrnula i na svog bivšeg dečka, jutjubera Luku Bojovića Luksa, a sa kojim je nedavno okončala odnos.

- Nažalost, o Luksu nemam više nikakvo mišljenje - bila je kratka Uki Q u emisiji "Lično sa", a zatim prokomentarisala i mladu pevačicu Emu Radujko, zbog koje je najpre prasnula u smeh:

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Uki Q

 

- Mogla bi malo više da nađe sebe, malo više da bude ona... Nekako mi bledi u moru sličnih - prokomentarisala je Una u emisiji "Lično sa".

Podsetimo, Una je uživala u vezi sa popularnim influenserom, Lukom Bojovićem Luxom, koji je bacio sve u rebus, kada je otputovao na letovanje sa Emom Radujko, sa kojom je svakodnevno delio zanimljive snimke.

Una i Lux su tek nedavno raskinuli, a on se, čini se momentalno bacio u promet, pa otputovao sa njenom koleginicom, a mnogi sumnjaju da su već u tajnoj vezi, ali da to kriju zbog njegovih fanova, koji su podržavali Uki.

Na brojnim fotografijama i snimcima se mogla videti Ema, sa kojom je uživao na egzotičnoj destinaciji, dok ga ona vešto krije, a videćemo kako će mlada pevačica objasniti njihovo zajedničko putovanje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading