BIVŠI DEČKO UKI Q SLIKA GOLU EMU RADUJKO: Preznojava se iza kamere, a svi se pitaju šta rade u SPAVAĆOJ SOBI!

Autor:

Zabava

17.04.2024

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ema Radujko otišla je na egzotično putovanje sa bivšim dečkom Uki Q.

BIVŠI DEČKO UKI Q SLIKA GOLU EMU RADUJKO: Preznojava se iza kamere, a svi se pitaju šta rade u SPAVAĆOJ SOBI!

Foto: ST/Dragan Kadic, Instagram

Poznata pevačica Ema Radujko izazvala je veliku pažnju na društvenim mrežama objavom vrlo provokativnog video snimka na svom Instagram profilu. U videu koji je snimljen pored bazena, Ema je istakla svoje zanosne obline u izazovnom kupaćem kostimu, što je izazvalo brojne komentare i reakcije od strane njenih pratioca.

Nakon objavljivanja videa, komentari na račun Eminog izgleda počeli su da se gomilaju. Mnogi su izrazili divljenje njenom izgledu, ističući koliko izgleda zdravo i snažno, dok su drugi komentarisali njen samopouzdan nastup. Međutim, bilo je i onih koji su kritikovali Emini izbor da se predstavi na ovaj način, ističući da bi trebalo da bude više fokusirana na svoj talenat i muziku, umesto na provokativni izgled.

Međutim, posebno je privukla pažnju činjenica da je Ema na putovanje otišla sa bivšim dečkom Uki Q, Lukom Bojovićem, koji je poznatiji kao Lux, a po svemu sudeći, on je taj koji je fotografiše u ovakvim pozama, pa je više nego jasno da Ema i Lux nisu samo prijatelji, jer malo ko bi joj odoleo.

 

 

Una i Lux su tek nedavno raskinuli, a on se, čini se momentalno bacio u promet, pa otputovao sa njenom koleginicom, a mnogi sumnjaju da su već u tajnoj vezi, ali da to kriju zbog njegovih fanova, koji su podržavali Uki.

Una i Lux su takođe zajedno putovali, pa je on već provereno dobar fotograf, što se da zaključiti i na osnovu njenih fotografija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading