EMA RADUJKO POTVRDILA DA JE TRUDNA: Pevačica otkrila u kom je MESECU, čestitke pljušte na sve strane!

Autor:

Zabava

06.04.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ema Radujko otkrila da u kom je mesecu trudnoće!

EMA RADUJKO POTVRDILA DA JE TRUDNA: Pevačica otkrila u kom je MESECU, čestitke pljušte na sve strane!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Poznata pevačica Ema Radujko nedavno je izazvala pravu pometnju na društvenim mrežama kada se na svom Instagram profilu našalila sa svojim pratiocima, tvrdeći da je u šestom mesecu trudnoće.

Ova neočekivana objava izazvala je lavinu reakcija među njenim fanovima i medijima, a mnogi su se pitali da li je ovo samo dobro osmišljena marketinška fora ili je Ema zaista u blagoslovenom stanju.

Foto: Instagram.com

Ema Radujko priznala da je u drugom stanju

Naime, Ema je na Instagram profilu odgovorila na pitanje da li je trudna, te se ona našalila da je u šestom mesecu trudnoće. Komentari su se nizali jedan za drugim, mnogi su ostali u neverici, ali je jasno da je u pitanju bila šala. 

Ema Radujko je nedavno pričala o svojim treninzima, a tim povodom je otkrila da je trenutno na posebnom režimu ishrane, tokom koje unosi više kalorije, kako bi kasnije išla na drugačiji plan ishrane. 

Nedavno, Ema Radujko iznenadila je javnost objavom prve porodične fotografije sa svojim roditeljima, o kojima se do sada malo znalo. Ova tajna je intrigirala mnoge, a Ema je konačno odlučila da podeli deo svog privatnog života sa fanovima.

Foto: Instagram.com

Ema Radujko pokazala porodicu

 

Na ovoj emotivnoj slici, Ema je pozirala sa svojim roditeljima i ostavila je duboku poruku ljubavi i podrške: "Sve je u redu kada je porodica dobro." Ovim gestom, pevačica je pokazala koliko joj je važna podrška i ljubav koju dobija od svojih najbližih.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading