ŠOK DOKAZI! Eksplicitne FOTKE poznatog pevača dokazuju ZLOSTAVLJANJE, detalji LEDE KRV u žilama, POLICIJSKI SPISI se napokon otvaraju?

Autor:

Zabava

06.04.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveni novi detalji o skandalu koji trese estradu!

ŠOK DOKAZI! Eksplicitne FOTKE poznatog pevača dokazuju ZLOSTAVLJANJE, detalji LEDE KRV u žilama, POLICIJSKI SPISI se napokon otvaraju?

Foto: Shutterstock

Gole fotografije Majkla Džeksona mogle bi da se podele sa svetom nakon što su dvojica muškaraca, koji tvrde da ih je zlostavljao dok su bili deca, pokušala da otkriju sudske zapise.

Vejd Robson (41) i Džejms Sejfčak (46) tvrde da ih je Džekson više puta silovao kao malu decu 1980-ih i 90-ih na svom ranču Neverland kao i na drugim mestima. Ove optužbe su izazvale veliku pažnju javnosti i ponovo pokrenute sudskim postupkom prošle godine.

Foto: youtube.com/printscreen

Majkl Džekson

 


Kao deo slučaja, Robson i Sejfčak traže pristup zapečaćenim policijskim zapisima o Džeksonovim optužbama za pedofiliju iz 2005. godine. Advokati MJJ Productions i MJJ Ventures veruju da su prava meta "fotografije genitalija i golog tela Majkla Džeksona koje je snimila policija." Detalji o tome šta fotografije prikazuju i kada su snimljene nisu objavljeni, ali ova situacija dodatno baca senku sumnje na već kontroverznu ličnost Majkla Džeksona.

Policija koja istražuje navode o seksualnom napadu često traži detaljne opise intimnih delova i tela navodnog napadača od optuženih, u pokušaju da otkriju bilo koje jedinstvene fizičke karakteristike koje bi mogle potvrditi njihove tvrdnje.

Foto: youtube.com/Rafael Ahmed

Majkl Džekson

 


Majkl Džekson je bio umetnik čija autentičnost se ne zaboravlja, sa milionima fanova širom sveta i pesmama koje se i dalje slušaju. Međutim, iza njegove popularnosti kriju se mračne optužbe za zlostavljanje koje su se prvi put pojavile 1993. godine, kada ga je Evan Čendler optužio da je zlostavljao njegovog 13-godišnjeg sina Džordana, nagodivši se van suda za 15 miliona dolara.

Uprkos ovim optužbama, Džeksonova muzika ostaje deo svetske kulturne baštine, iako se njegov život i nasleđe i dalje suočavaju sa kontroverzama.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading