ŠOK OBRAĆANJE JELENE KARLEUŠA: "Konačno da vas upoznam, OVO je moj NOVI DEČKO"

Autor:

Zabava

06.04.2024

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša otkrila detalje iz svog života!

ŠOK OBRAĆANJE JELENE KARLEUŠA: "Konačno da vas upoznam, OVO je moj NOVI DEČKO"

Foto: ST/Dragan Kadić

Jelena Karleuša

Pevačica i pop diva Jelena Karleuša objavila je detalje koji se tiču njene karijere i čuvenog albuma koji je povukla zbog ubistva tadašnjeg dečka Ćande.

Ona se oglasila na društvenoj mreži Instagram i u emotivnoj objavi otkrila kako je to sve izgledalo na promociju, a potom priznala da je, nedugo nakon događaja, on tragično završio.

Foto: instagram.com/karleusastar

Jelena Karleuša

 

-“Konačno da vam upoznam, ovo je moj novi dečko, sve ono što si ti u meni ubio, za jedno veče on je već oživeo, kao nova žena ova, može ceo svet da osvoji! Ceo život biću tvoja trauma…” Promocija albuma 1999. godine u hotelu i jedna od pesama koje nikada više nisam otpevala. Gledate jedino izvođenje. Nedugo nakon promocije ubijen je moj dečko i ja sam ceo album povukla. 2001. sam izdala album “Ludača” i vratila se na scenu. Kakav je ovo teksta, kakva pesma… A možete da vidite i kako sam izgledala pre 25 godina… - napisala je Jelena i prvi put javno otkrila pojedine detalje iz života.

Foto: Instagram.com

Jelena Karleuša Instagram

 

Jelena Karleuša bila je gošća jednog podkasta u kom je otvoreno govorila o braku sa Duškom Tošićem, aferi koja je poljuljala odnose sa suprugom, odnosu sa Bojanom Karićem, ali i bivšem dečku s kojim se zabavljala devedesetih. 1999. godine ulazi u vezu sa biznismenom Zoranom Davidovićem Ćandom, kojeg su pojedini svrstavali u red krimilaca iako on nikada nije osuđen, uživaju u ljubavi manje od godinu dana.

Priča u vezi Ćande, odnosno Zorana, je mnogo naduvana. Zoran je iz Rakovice, sa Miljakovca, a pripadao je ekipi okupljenoj oko čuvenog Skoleta. Zoran je bio mangup, nije on bio nikakav kriminalac. Nikada nije bio u zatvoru. Nije bio ni priveden. Godinama slušam priče da su u to vreme postojale sage ‘Arkan i Ceca’ i ‘Karleuša i Ćanda’. Arkan je bio Arkan, a Ćanda je bio ništa! Bio je klinac sa 27 godina kada je poginuo. Nije imao nikakvu kriminalnu karijeru. Ja sam sa Zoranom bila sedam meseci. On je meni bio dečko, ne muž. Mi bismo sigurno nastavili vezu da ga nisu ubili - ispričala je Karleuša za Informer. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading