NEPOZVANI GOST UPAO KARLEUŠI U KUĆU: Jelena zatražila pomoć, svaki dan joj kuca na prozor!

Autor:

Zabava

30.03.2024

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša je snimila nesvakidašnju scenu u svom domu, pa potražila pomoć.

NEPOZVANI GOST UPAO KARLEUŠI U KUĆU: Jelena zatražila pomoć, svaki dan joj kuca na prozor!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Jelena Karleuša

Pop diva Jelena Karleuša nedavno je na svom Instagram profilu podelila neobičnu scenu iz svog doma koja je privukla pažnju njene publike. Naime, Jelena je opisala kako joj svakog dana na prozor dolazi ptica koja kucka, ali kada pokuša da joj pruži hranu, ptica beži. Ovaj gest jasno pokazuje Jeleninu brigu i pažnju prema životinjama, što nije ništa novo, s obzirom da je poznato da je ona ljubitelj životinja i da se više ne zna ni koliki je broj životinja kojima je pomogla.

- Ova ptica dolazi već danima, svaki dan po ceo dan kuca ovako na moj prozor. Da li neko ima rešenje? - upitala je Jelena za pomoć svoje pratioce, a onda je dodala:

- Hranu ne želi, jer sve što ostavim ne takne. Kad priđem, pobegne - opisala je Karleuša uz snimak izgubljene ptičice na prozoru.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Jelena Karleuša

Nedavno je Jelena usvojila još jednog psa, Alfinog brata, koji je prethodno bio smešten u azilu i nije imao sreću da pronađe dom. Ovaj gest je samo jedan u nizu njenih humano usmerenih dela, s obzirom da već svi dobro znaju za slučaj kada je spasila psa Alfu, koji se jedva izborio za život. Sada Alfa živi kao pravi kralj u Jeleninom domu, a nedavno je dobio i društvo svog rođenog brata, Omegu, kojeg je Jelena takođe srdačno dočekala u svom domu.

Jasno je da Jelena Karleuša ne samo da voli životinje, već se i trudi da im pruži pomoć i dom. Njena posvećenost i ljubav prema životinjama su primer humanosti i brige koju bi mnogi mogli da slede. Jelena je svojim gestom usvajanja Omegе još jednom pokazala da je spremna da pruži ljubav i pažnju životinjama koje je potrebna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading