DRAGANA MIRKOVIĆ SE RASPLAKALA ZBOG KARLEUŠE: Drhtavim glasom joj se OBRATILA u jeku razvoda sa Tonijem!

Autor:

Zabava

28.03.2024

23:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica priznala koliko joj mlađa koleginica pomaže u teškim trenucima!

DRAGANA MIRKOVIĆ SE RASPLAKALA ZBOG KARLEUŠE: Drhtavim glasom joj se OBRATILA u jeku razvoda sa Tonijem!

Foto: ST/Dragan Kadić

Muzička zvezda Dragana Mirković nedavno je javnosti saopštila da se razvodi od surpuga, biznismena Tonija Bijelića, a nakon toga je dobila veliku podršku od koleginice Jelene Karleuše. Naime, Jelena je nedavno istakla da je Dragana hrabra žena koja zaslužuje podršku, a Mirkovića je potvrdila da joj upravo ona najviše pomaže u najtežim trenucima.

Kako je Dragana otkrila, Karleuša je njena bliska prijateljica već decenijama, koja joj uvek kaže ono što misli i da joj je to psihički pomoglo u teškim momentim.

Jelena je jedna jako hrabra žena, koja hoće da kaže to što misli. Tako mi psihički pomogne, da ja stvarno nekada ne znam kako da joj se zahvalim na tome - rekla je ona, prenosi 24sata.hr, te Karleušu uporedila i sa svetskom zvezdom Madonom, istakavši da joj je ona čak i bolja od pop ikone:

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, ATA Images

Dragana Mirković se razvodi od Tonija Bijelića

- Ne samo po toj hrabrosti, to kako ona doživljava šoubiznis, ma ona tako zna šoubiznis da je Madona koja je izazivala, koja je namerno radila neke pogrešne stvari jer je to smatrala reklamom, meni je Madona sad beba za Karleušu!

Podsećanja radi, Jelena Karleuša je nedavno javno podržala svoju koleginicu i prijateljicu Draganu Mirković, nakon njenog saopštenja da se razvodi.

Nisam razgovarala sa nekom ženom u poslednje vreme a, da je bila srećna. Problem? Muškarac. Nisam čula za srećnu vezu. Problem? Muškarac koji se ponaša kao kreten. Nisam čula da je nešto opstalo, a da se žena nije ludački mučila i žrtvovala da održi. Koji je bre vama muškarci ku*ac? Samo znate da gledate svoju guzicu, da pravite sranja, da pijete, da glumite napaljene majmune na tuđoj lijani, da vređate i omalovažavate zene, samoživi, umišljeni da žene postoje da vam peru, peglaju, kuvaju, čiste, pu*e, glume psihijatre, dadilje, maserke, garderoberke za vaše pobacane stvari i prijave čarape! Pa, pitam: "Koji vam je, bre, više ku*ac?!"

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Jelena Karleuša se oglasila nakon razvoda Dragane Mirković

Kada žena hoće malo pažnje, onda je smaračica, kad se sređuje onda je ku*va, kad se ne sređuje, onda je svaka druga bolja, kad vam proverava telefon onda je psiho, kad plače ne znate da porazgovarate, nego kao neki orangutani ispuštate glupe zvukove. Kad hoće da joj kupite jebeni poklon onda je sponzoruša a kada vam prebacuje što niste onda imate teoriju da treba da je srećna što vas ima, takve Apolone?!

Vi više ni ne je*ete kako treba, tačnije, pretvorili ste se u neke lažne je*ače jer samo pričate bajke i pretite, a realnost je poražavajuca! Žene su primorane i da glume pored vas. Za Oskara! Umišljeni da je za vas takve frajere samo Žizel, žene su vam postale meta za istresanje frustracija. Postali ste ženomrsci! I to ženomrsci puni kompleksa i neke potrebe da se nadmećete sa ženama, čak ste i depilirani postali bolje.

Republika

Foto: Instagram.com

Jelena Karleuša se oglasila nakon razvoda Dragane Mirković

Gej muškarci vašim ženama glume i muževe, i momke, i prijatelje, i rame za plakanje, i nosače, i vozače, jer ste vi strejt potpuno zaboravili ulogu. A, to sigurno nije da umesto žene vidite njen celulit ili si*e, već osobu koja već jeste ili će biti majka vaše dece. I posle se pitate zašto vlada bela kuga? Zato što od vas "sposobnih do moga" biznismena i je*ača ostade samo mit o nekadašnjem muškarcu - napisala je Jelena na društvenoj mreži Instagram.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading