JELISAVETA ORAŠANIN UHVAĆENA NA DELU: Evo ko pravi društvo Teodosićevoj ženi GOLOG stomaka! (FOTO)

Autor:

Zabava

24.03.2024

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U jeku priča o razvodu, glumica podigla majicu!

JELISAVETA ORAŠANIN UHVAĆENA NA DELU: Evo ko pravi društvo Teodosićevoj ženi GOLOG stomaka! (FOTO)

Foto: ATA Images

Poslednjih dana medijski prostor zauzimaju spekulacije o navodnom razvodu glumice Jelisavete Orašanin i košarkaša Miloša Teodosića, međutim, supružnici nisu direktno komentarisali ove glasine. Umesto toga, Jelisaveta je nedavno bodrila proslavljenog sportistu sa tribina, a sada je odlučila da se obrati javnosti putem svog Instagram profila, gde je podelila sliku sa sestrom dok šetaju ulicama Dorćola, prateći sunčani dan.

Na fotografiji koju je objavila, Jelisaveta nosi belu majicu koja ističe njen golišavi stomak, upotpunjenu bež jaknom, širokim farmerkama i udobnim patikama. Njen opušteni, ali stilizovani izgled privukao je pažnju mnogih pratioca na društvenim mrežama, a mnogi su mišljenja da glumica nikad bolje nije izgledala.

Republika

Foto: instagram.com/jagodenamagli

Jelisaveta Orašanin sa sestrom

Podsećanja radi, Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić svoju ljubavnu priču započeli su 2016. godine, a nakon samo četiri meseca veze, odlučili su da uplove u bračne vode. Njihova svadba, održana u jednom od prestižnih beogradskih restorana, bila je organizovana sa primesama holivudskog glamura.

Ovaj događaj obilovao je osmesima i sjajem u očima mladenaca, koji su se tada zakleli na večnu ljubav. Iako su se spekulacije o njihovom odnosu pojavljivale u javnosti, Jelisaveta i Miloš grade svoju romantičnu priču bez obzira na tračeve i glasine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading