JELISAVETA ORAŠANIN SAMO NA RUCI NOSI 12.000 EVRA: Teodosić kupio lepoj glumici besne KOMADE ZLATA! (FOTO)

Autor:

Zabava

21.03.2024

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pravo bogatstvo na ruci glumice Jelisavete Orašanin!

JELISAVETA ORAŠANIN SAMO NA RUCI NOSI 12.000 EVRA: Teodosić kupio lepoj glumici besne KOMADE ZLATA! (FOTO)

Foto: ATA Images, Printscreen

Već neko vreme, odnos između glumice Jelisavete Orašanin i proslavljenog košarkaša Miloša Teodosića privlači pažnju javnosti. Nedavno su se pojavile vesti o njihovom navodnom razvodu, ali par se još uvek nije zvanično oglasio povodom ovih spekulacija. Iako su viđeni zajedno u javnosti, ova vest je izazvala brojne reakcije među njihovim pratiocima.

Pored vesti o njihovom odnosu, često se pisalo i o modnom stilu lepe glumice. Naime, Jelisaveta je poznata po tome što vodi računa o svom izgledu i voli da nosi brendirane komade. Nedavno je privukla pažnju medija kada je otkriveno da je za samo dve narukvice brenda "Cartier" potrošila neverovatnih 11.400 evra. Konkretno, odabrala je klasični model "love" čija je cena neverovatnih 6.750 evra, kao i popularni model neobičnog oblika "juste un clou", čija vrednosti dostiže 4.650 evra.

Podsećanja radi, košarkaši Crvene zvezde sinoć su igrali meč 30. kola Evrolige protiv grčkog Panatinaikosa, a u sastavu naše ekipe nalazi se i Miloš Teodosić, koji je ovih dana u žiži interesovanja javnosti. Naime, pojedini mediji preneli su da se Teodosić razvodi od Jelisavete Orašanin, iako sve ukazuje na suprotno, što dokazuje i materijal sa sinoćnje utakmice.

Jelisaveta je usnimljena na tribinama kako bodri Miloša sa ćerkom Petrom. I pored natpisa koji kruže u domaćim medijma, ona je bila nasmejana, a svu pažnju je preusmerila ka devojčici, koja je nosila dres sa tatinim prezimenom i brojem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading