NA KOVERTI JE PISALO SAMO "ROMAN"! Kristina iz Novog Sada pronašla je ogromnu svotu novca, a onda je na neverovatan način došla do vlasnika! SUSRET PROTEKAO BAŠ NEOČEKIVANO!

Autor:

Vesti

21.03.2024

21:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Razumem da mu nije bilo do razgovora, s obzirom na veliku sumu novca u koverti, ispričala je Kristina.

NA KOVERTI JE PISALO SAMO "ROMAN"! Kristina iz Novog Sada pronašla je ogromnu svotu novca, a onda je na neverovatan način došla do vlasnika! SUSRET PROTEKAO BAŠ NEOČEKIVANO!

Foto: shutterstock

evri

Novosađanka Kristina nedavno je doživela neočekivan susret kada je pronašla izgubljenu kovertu sa novcem između Ulice Laze Telečkog i Mite Ružića.

Na Fejsbuk grupi "Novosađanke" objavila je fotografiju koverta s novcem koju je pronašla, ističući da će vlasnik morati znati tačan iznos novca u koverti kako bi ga vratila.

- Našla sam kovertu sa novcem u centru, između Ulice Laze Telečkog i Mite Ružića. Na koverti ne postoje nikakvi podaci, osim što piše "Roman". Jedini način kako ću znati čiji je novac je taj što će onaj koji ga je izgubio, reći tačnu sumu -  napisala je Kristina, prenosi Kurir.


Nakon kratkog vremena, vlasnik koverte se javio Kristini, a ona je opisala kako je izgledao njihov susret. Vlasnik je bio vrlo dirnut, a dogovorili su se da se sretnu oko 17 časova kako bi mu vratila novac. Zahvalan vlasnik je nakon toga Kristinu počastio sa 50 evra.

- Kada sam razgovarala s vlasnikom, bio je vrlo dirnut. Dogovorili smo se da se sretnemo oko 17 časova, nakon čega sam mu vratila novac. On je mene zatim počastio s 50 evra. Iako mi nije rekao ništa o razlozima gubitka novca, bilo je jasno da je bio jako dirnut. Razumem da mu nije bilo do razgovora, s obzirom na veliku sumu novca u koverti -  ispričala je Kristina.


Kada je prvi put ugledala kovertu, Kristina je odmah pomislila na to da pronađe vlasnika, a na sreću, to se i dogodilo.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading