URNEBESNO! Mladenci više ne traže samo KOVERTE za svadbu, sada imaju NOVI ZAHTEV!

Autor:

Vesti

09.03.2024

13:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pored uslovljavanja oko poklona, sve češće se javlja i uslovljavanje gosta sa pravilom oblačenja.

URNEBESNO! Mladenci više ne traže samo KOVERTE za svadbu, sada imaju NOVI ZAHTEV!

Foto: shutterstock

U poslednje vreme, sve je češća pojava da mladenci uslovljavaju goste da kao poklon za svadbu primaju isključivo novac. Ovaj trend je izazvao dosta polemike i podeljenih mišljenja među ljudima, a neki se pitaju da li je ovo preterivanje ili legitimna želja mladenaca da dobiju poklon koji im najviše odgovara.

Jedni smatraju da je ovo praktično rešenje jer mladenci mogu da kupe ono što im zaista treba, dok drugi smatraju da je ovo preterivanje i da gosti treba da imaju slobodu da poklone šta god žele. Bez obzira na stav pojedinaca, činjenica je da se ova praksa sve više širi među mladencima.

Pravilo oblačenja na svadbama

Pored uslovljavanja oko poklona, sve češće se javlja i uslovljavanje gosta sa pravilom oblačenja. Nedavno je jedna korisnica mreže X dobila pozivnicu za svadbu, a dres kod je bio naveden kao "smart kežual". Ovo je izazvalo zbunjenost kod mnogih gostiju, jer nisu bili sigurni šta tačno podrazumeva ovaj dres kod.

Komentari korisnika su se razlikovali, a neki su predlagali kombinacije koje bi odgovarale ovom dres kodu. Smart kežual, kako su naveli, podrazumeva udobnu, ali elegantnu kombinaciju. Neki su savetovali nošenje farmerki, košulje i patikocipele, dok su drugi predlagali lepršave haljine ili suknje kombinovane sa bluzom ili košuljom, uz udobne cipele ili sandale.

Ovo je samo jedan od primera kako se pravila oblačenja na svadbama menjaju i postaju sve specifičnija, a gosti se sve češće suočavaju sa izazovom da pronađu pravu kombinaciju koja će odgovarati novim trendovima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading