SKANDAL U ARGENTINI: POZNATI fudbaleri OPTUŽENI ZA GRUPNO SILOVANJE! Klub ih OTPUSTIO!

Autor:

Sport

09.03.2024

13:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Užasne vesti iz Argentine

SKANDAL U ARGENTINI: POZNATI fudbaleri OPTUŽENI ZA GRUPNO SILOVANJE! Klub ih OTPUSTIO!

Foto: printscreen twitter

Šokantni skandal je potresao Argentinu pošto su četvorica saigrača iz fudbalskog kluba Velez Sarsfild optuženi za seksualni napad na 24-godišnju ženu.

Igrači u pitanju, Abel Osorio, Hose Florentin, Brajan Kufre i Sebastijan Sosa, su izbačeni iz kluba, kako je saopšteno u zvaničnoj izjavi. Navodni incident se desio 3. marta, a žrtva je podnela prijavu Tužilaštvu za krivična dela protiv seksualnog integriteta u Tukumanu.



Prema optužbi, žrtva je dobila poruku od igrača Veleza Sebastijana Sose, pozivajući je u hotel Hilton.

Po dolasku, našla se u sobi sa još tri igrača. Nakon što joj je ponuđeno piće, počela je da se oseća loše i naknadno je seksualno napadnuta bez svoje saglasnosti.

Tek kada joj se zdravstveno stanje popravilo, pozvala je taksi i napustila hotel.
 

 


Kao odgovor na optužbe, Velez je brzo reagovao, otpustivši uključene igrače i pružajući vlastima sve relevantne informacije kako bi pomogli u istrazi. Pravni postupci su trenutno u toku, a klub je obećao punu saradnju kako bi se osiguralo da se slučaj detaljno ispita.


Između optuženih fudbalera, Brajan Kufre se ističe kao najpoznatiji zbog svojih prethodnih iskustava u evropskom i američkom fudbalu. Kufre je nastupao za Majorku i Malagu u La Ligi, takođe je imao kratku epizodu u MLS timu Njujork sitiju, filijali Mančester sitija.

Ovaj uznemirujući incident je poslao talase šoka kroz argentinsku fudbalsku zajednicu, pokrećući ozbiljnu analizu postupaka i odgovornosti profesionalnih sportista van terena. Ishod istrage će nedvojbeno imati značajan uticaj na budućnost uključenih igrača i šire razgovore o bezbednosti i odgovornosti u sportu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading