HOROR U ITALIJI: Tinejdžerka OPTUŽILA trojicu sportista za SILOVANJE!

Autor:

Sport

04.03.2024

19:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ogroman skandal trese "čizmu".

HOROR U ITALIJI: Tinejdžerka OPTUŽILA trojicu sportista za SILOVANJE!

Foto: twitter printscreen

Tinejdžerka iz Uzbekistana optužila je trojicu italijanskih kolega da su je silovali u međunarodnom trening-kampu za mlade mačevaoce u Toskani prošlog leta.

Optužba je izazvala veliku pažnju i pokrenula pitanja o bezbednosti i zaštiti maloletnika na sportskim događajima.


Navodni napad se dogodio u noći između 4. i 5. avgusta 2023. tokom međunarodnog kampa za mlade mačevaoce u gradu Kjanćano Terme u blizini Sijene.

Žrtva, koja je u vreme navodnog napada imala 17 godina, ispričala je kako se probudila u bolovima i modricama u hotelskoj sobi sa trojicom momaka koje je upoznala prethodne noći u baru.

 

 


Advokat Lućano Đardeli, koji zastupa žrtvu, istakao je da je ona odmah obavestila majku o incidentu, nakon čega je odvedena u bolnicu i podneta tužba.

 

 

Sa druge strane, advokat trojice optuženih, Enriko De Martino, negirao je navode i pozvao na poštovanje svih strana dok se ne donese presuda.

Tužilaštvo u Sijeni otvorilo je slučaj u avgustu, a posebni tužilac koji se bavi zločinima počinjenim nad maloletnicima preuzeo je istragu.

Đardeli je kritikovao Italijanski mačevalački savez zbog nedostatka akcije u vezi sa suspendovanjem optuženih.

Optužba je izazvala zabrinutost javnosti i institucija u vezi sa zaštitom maloletnika na sportskim događajima, naglašavajući potrebu za adekvatnim merama i procedurama kako bi se sprečili slični incidenti u budućnosti.

Slučaj optužbe za silovanje na međunarodnom trening-kampu za mačevaoce u Italiji izazvao je veliku pažnju javnosti i postavio pitanje o odgovornosti organizatora sportskih događaja u zaštiti maloletnika. Ostaje da se vidi kako će istraga napredovati i kakav će biti ishod suđenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading