OGROMNA TRAGEDIJA: POGINUO dvostruki ŠAMPION sveta u 23. godini!

Autor:

Sport

04.03.2024

18:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jedan mlad život je ugašen.

OGROMNA TRAGEDIJA: POGINUO dvostruki ŠAMPION sveta u 23. godini!

Foto: printscreen twitter

Nikita Černov, poznat i kao Černi,majstor sporta Rusije, osvajač Kupa Rusije, dvostruki šampion sveta, kao i višestruki pobednik različitih takmičenja kako u Rusiji, tako i širom sveta u tajlandskom boksu poginuo je u saobraćajnoj nesreći. Ovaj 22-godišnji borac je bio u automobilu koji se sudario sa kamionom, te je na licu mesta podlegao povredama. 

 

 

Njegov trener Andrej Sobko potvrdio je vest o njegovoj smrti i izrazio duboko žaljenje zbog gubitka mladog talenta. Uz to, Sobko je istakao da je Černov preminuo na putu ka takmičenju, gde je trebalo da se pojavi kao trener.

- U strašnoj nesreći poginuo je Nikita Černov Černi, majstor sporta Rusije, pobednik Kupa Rusije, dvostruki pobednik Svetskog prvenstva, dvostruki šampion Rusije u studentskim kategorijama, trostruki pobednik prvenstva Rusije, višestruki pobednik sveruskih turnira. Nikita je umro na putu ka takmičenju gde je prvi put trebalo da prisustvuje kao trener. Večnaja pamjat, borče - rekao je Sobko.


Ova tragična vest je potresla sportsku javnost, a mnogi se prisećaju Černova kao izuzetno talentovanog i uspešnog borca, čiji je život prekinut u najboljim godinama.

Nikita Černov ostaje upamćen po svojim impresivnim sportskim dostignućima, ali i kao mladi čovek čiji je život prerano okončan.

Njegova strast prema tajlandskom boksu i izuzetni uspesi na takmičenjima ostavili su dubok trag u svetu borilačkih veština.

Njegova smrt je nenadoknadiv gubitak za sportsku zajednicu, ali će njegovo nasleđe i uspomene na njega zauvek živeti kroz sport koji je voleo i u kojem je ostvario izuzetne rezultate.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading