TRAGEDIJA U BRAZILU: Preminuo POZNATI sportista!

Autor:

Sport

05.02.2024

09:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

velika tuga i ugašen mlad život

TRAGEDIJA U BRAZILU: Preminuo POZNATI sportista!

Foto: printscreen twitter

Gabrijel Onmaht, pionir brzog klizanja u Brazilu, pronađen je mrtav u petak u svom domu u švajcarskom gradu Šafhauzenu. Uzrastom od 23 godine, Onmaht je bio ključna figura u ulasku Brazila u međunarodnu uniju umetničkog klizanja i takmičio se na internacionalnom nivou između 2015. i 2017. godine. Njegovo prisustvo u svetu klizanja bilo je od suštinskog značaja za razvoj ove discipline u Brazilu.

 

 


Onmaht je bio pionir brzog klizanja u svojoj zemlji, a njegovo zalaganje i strast prema sportu bili su inspiracija mnogima. Rođen je kao sin Nemca i Brazilke, a njegova majka Fatima pronašla ga je mrtvog u njihovom domu. Prema njenim rečima, Onmaht je bio posvećen sportu i uvek je sa ponosom predstavljao Brazil.

Fatima je otkrila da je Gabrijel imao velike planove za budućnost, želeći da se vrati u Brazil i čak trenira decu. Njegova ljubav prema klizanju bila je neizmerna, a njegova majka ga je uvek podržavala u ostvarivanju njegovih snova. Nažalost, njegova iznenadna smrt predstavlja veliki gubitak za celu zajednicu klizača i ljubitelja sporta.

Ovaj tragičan događaj ostavlja prazninu u svetu brzog klizanja i podseća nas na važnost strasti i predanosti u sportu. Gabrijel Onmaht će ostati upamćen kao pionir koji je svojom energijom i entuzijazmom inspirisao mnoge u Brazilu i širom sveta.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading