MILAN GUROVIĆ U SUZAMA ZBOG DEJANA MILOJEVIĆA: Zeznuo nas je sve, NIJE UHVATIO POSLEDNJI SKOK!

Autor:

Sport

17.01.2024

21:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati košarkaš se drugi put danas oglasio.

MILAN GUROVIĆ U SUZAMA ZBOG DEJANA MILOJEVIĆA: Zeznuo nas je sve, NIJE UHVATIO POSLEDNJI SKOK!

Foto: Starsport, Nikla Mutić

Celu sportsku javnost iznenadila je vest kako je proslavljeni košarkaški stručnjak, Dejan Milojević, danas imao srčani udar, od kojeg je preminuo. 

Svoju emotivnu ispovest nam je pružio trofejni košarkaš, Milan Gurović, koji je ostao u neverici posle šokantne tragedije. 

- Ne znam šta bih dodao još na ono od danas. Bili smo i komšije tu na Novom Beogradu. Znali smo se 25 godina. Sećam ga se kao borca, jaču ličnost nisam upoznao. Zeznuo nas je sve, nije uhvatio poslednji skok. A bio je najbolji - rekao je pun emocije Gurović. 

Foto: Starsport

Dejan Milojević

Podsećamo, danas je pre smrti napše košarkaške legende, Milan Gurović poslao emotivnu poruku podrške, u kojoj je Milojevića nazvao svojim bratom. 

- Znamo se dobro, ali život je nepredvidiv. Imaš neke planove i sve se promeni u trenutku. Dejan Milojević je moj brat, i kao što je pobedio mnogo bitaka na košarkaškom terenu, verujem da će izboriti ovu pobedu. Čuo sam da mu je stanje veoma teško, ali verujem da će on na kraju i ovo pregurati - rekao je tada naš bivši košarkaš, pre nego što su tragične vesti doputovale do Srbije. 

Podsetimo, Dejan Milojević je rođen 1977. godine u Beogradu. Blistavu igračku karijeru počeo je u Beovuku, da bi potom prešao u FMP Železnik za koji je sa uspehom nastupao. Najblistavije trenutke, ipak, doživeo je igrajući za Budućnost iz Podgorice i Partizan. Sa ova dva kluba beležio je ogromne uspehe. Kasnije je branio boje španske Valensije, Galatasaraja iz Istanbula, dok je karijeru završio u Humskoj igrajući za crno-bele.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading