MILAN GUROVIĆ PUN EMOCIJA: Miloje ti si MOJ BRAT, verujem da ćeš POBEDITI I OVU BITKU!

Autor:

Sport

17.01.2024

14:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Ostao sam u šoku kada mi je drugar rekao", rekao je Gurović o prvim trenucima kada je čuo za nesreću u Americi.

MILAN GUROVIĆ PUN EMOCIJA: Miloje ti si MOJ BRAT, verujem da ćeš POBEDITI I OVU BITKU!

Foto: Starsport, Nikla Mutić

Celu sportsku javnost iznenadila je vest kako je proslavljeni košarkaški stručnjak, Dejan Milojević, danas imao srčani udar, zbog čega je prevezen u bolnicu. 

Svoju emotivnu ispovest nam je pružio trofejni košarkaš, Milan Gurović, koji je objasnio kako je čuo za nemili događaj 

- Ja sam ostao u šoku. Ujutru sam sedeo, pio kafu, došao je drugar i rekao mi da je Dejan imao srčani udar. Bio sam iznenađen. Ja i on se poznajemo od 1999. što je skoro 25 godina prijateljstva. Znamo se dobro, ali život je nepredvidiv. Imaš neke planove i sve se promeni u trenutku - izjavio je pun osećanja Milan Gurović, da bi potom otkrio svoja saznanja o Dejanovom stanju i uputio mu snažne reči podrške.

- Dejan Milojević je moj brat, i kao što je pobedio mnogo bitaka na košarkaškom terenu, verujem da će izboriti ovu pobedu. Čuo sam da mu je stanje veoma teško, ali verujem da će on na kraju i ovo pregurati - dovršio je Gurović. 

Foto: Starsport

Dejan Milojević

Prema saznanjima našeg portala, porodica Dejana Milojevića nalazi se na putu iz San Francisko, mesta svog stalnog stanovanja, do Solt Lejk Sitija, u kome se desila nesreća i gde se nalazi proslavljeni košarkaški trener.

Podsetimo, Dejan Milojević bio je na večeri sa prijateljima u pomenutom gradu, povodom utakmice između Golden Stejt Voriorsa i Juta Džeza. Po ustaljenom ritmu, Dejan je izašao da se opusti pred važnu utakmicu, međutim, pozlilo mu je. 

Ubzo je prevezen u obližnju bolnicu i tamo je operisan. Dalje informacije o stanju srpskog stručnjaka su na nivou spekulacije, ali mediji tvrde kako je stanje stabilno. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading