ŽELJKO DUBOKO POTRESEN MILOJEVIĆEVOM NESREĆOM: Deki je FENOMENALAN čovek!

Autor:

Sport

17.01.2024

13:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strateg Partizana oglasio se povodom vesti iz Amerike.

ŽELJKO DUBOKO POTRESEN MILOJEVIĆEVOM NESREĆOM: Deki je FENOMENALAN čovek!

Foto: Starsport

Željko Obradović

Odjeknula je vest kako je proslavljeni košarkaški stručnjak, Dejan Milojević, danas imao srčani udar, zbog čega je prevezen u bolnicu. 

Strateg "Parnog valjka" je na otvorenom treningu uoči meča 22.  kola Evrolige protiv Panatinaikosa (petak, 20.15 časova) poručio da je čuo vesti i da se nada da će Milojević i ovog puta pokazati da je veliki borac i pobediti.

- Nažalost dobio sam informaciju kada sam došao na trening. Deki je fenomenalan čovek. Mnogo mi je žao. Mnogo, mnogo mi je žao što mu se to desilo. Ne znamo kakva je situacija. Nadamo se da će uspeti da se izbori pošto je on ceo život bio jedan od najvećih boraca koje sam ja upoznao u životu - rekao je Obradović.

Foto: Starsport

Željko Obradović

Kada je u pitanju situacija oko zdravstvenog stanja Dejana Milojevića, mediji su prvobitno preneli da mu je stanje stabilno i da se nalazi u bolnici, a sada su poznati novi detalji. Navodno je doživeo infarkt u Solt Lejk Sitiju, gde je bio sa stručnim štabom Golden Stejt ekipe koja se pripremala za meč protiv Jute Džez u noći između utorka i srede. Voriorsi su tamo stigli dan pre zakazanog meča, a sve se zbilo tokom večere u jednom restoranu.

Milojević je hitno prevezen u najbližu bolnicu i odmah je podvrgnut operaciji. Trenutno nema zvaničnih informacija o njegovom zdravstvenom stanju, a više detalja se očekuje tokom dana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading