NAJNOVIJE INFORMACIJE O MILOJEVIĆU! Evo ŠTA se SADA zna o nesrećnom slučaju!

Autor:

Sport

17.01.2024

11:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stigle su novosti iz Amerike.

NAJNOVIJE INFORMACIJE O MILOJEVIĆU! Evo ŠTA se SADA zna o nesrećnom slučaju!

Foto: Starsport

Odjeknula je vest kako je proslavljeni košarkaški stručnjak, Dejan Milojević, danas imao srčani udar, zbog čega je prevezen u bolnicu. 

Sada su stigle i nove informacije. 

Naime, Dejan Milojević bio je na večeri sa prijateljima u Solt Lejk Sitiju, gradu u kojem će večeras Golden Stejt Voriorsi igrati protiv domaćina Jute Džez. Po ustaljenom ritmu, Dejan je izašao da se opusti pred važnu utakmicu.

Foto: Starsport

Dejan Milojević

Nažalost, Milojeviću je tokom večere pozlilo, odmah je prevezen u lokalnu kliniku gde je operisan i njegovo zdravstveno stanje je stabilno, kako prenosi list "Kurir", kojem su informacije potvrđene od strane bliskog prijatelja košarkaškog sturčnjaka. 

Dejan Milojević je svoju košarkašku karijeru započeo u Beovuku, a najvažnije stanice u igračkoj karijeri su mu bile Budućnost, Partizan, FMP, Galatasaraj, Valensija.

Kao trener je sa klupe predvodio Megu i Budućnost, da bi posle toga rešio da se oproba "preko bare", sedne na klupu Golden Stejta kao asistent Stivu Keru. 

Takođe je bio pomoćni stručnjak u reprezentaciji Srbije od 2019. do 2021. godine. U svojim vitrinama ima Kup Radivoja Koraća, kao i Kup Crne Gore i trofej državnog prvaka iste zemlje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading