ZVEZDA MERIDIANBET BEZ ČETIRI IGRAČA NA BORAC! Problemi se samo NIŽU! Sferopulos poziva na OPREZ!

Autor:

Sport

13.01.2024

17:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli košarkaši desetkovani dočekuju Čačane.

ZVEZDA MERIDIANBET BEZ ČETIRI IGRAČA NA BORAC! Problemi se samo NIŽU! Sferopulos poziva na OPREZ!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet u nedelju  (19.30, Arena 1 premium) dočekuju čačanski Borac u Areni u meču 16. kola AdmiralBet ABA lige, a trener Janis Sferopulos ima pravu glavobolju zbog velikog broja povređenih igrača.

Podsetimo, klubu sa Malog Kalemegdana neće biti u stanju da pomognu od ranije povređeni Nikola Topić, ali i Nemanja Nedović koji je doživeo peh na utakmici sa Armanijem. 

Oba igrača su planirana da se vrate tek za nekih mesec dana. Pored Nedovića i Topića, van stroja je Majk Tobi, kao i ponajboli igrač ove sezone u crveno-belom dresu, Miloš Teodosić. Obojica su upitni za naredni meč, ali im povrede nisu teže prirode. 

Republika

Foto: Starsport

Nemanja Nedović i Miloš Teodosić

Pred utakmicu je govorio trener Janis Sferopulos. 

- Očekuje nas utakmica protiv ekipe koja igra jako brzo, puno trči, sa dobrom hemijom u timu i koji zna kako da igra zajedno kao tim. Zato na prvom mestu moramo da budemo fokusirani i skoncentrisani da igramo dobru odbranu kako bi zaustavili njihovu igru - naglasio je oprezno grčki stručnjak. 

Pored bivšeg trenera Makabija, obratio se javnosti i Dejan Davidovac. 

- Borac je ove sezone jedno od najprijatnijih iznenađenja, igraju dobro, dobar tim sa dobrom hemijom. Imaju dobre strance, iskusne domaće igrače i igraće protiv nas bez pritiska. Jasno je da ćemo morati da nametnemo naš ritam jer igraju brzo sa puno šuteva sa distance i prodora. Želimo nove bodove i novu pobedu - dovršio je nekadašnji igač CSKA. 

Aktuelni vicešampion Jadrana je lider prvenstva sa skorom 13-2, dok Borac u dosadašnjih 15 kola ima sedam pobeda i osam poraza.

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading