SENZACIONALNI VATROMET NA KULI BEOGRAD: Pogledajte očaravajući crveno-plavo-beli šou! (VIDEO/FOTO)

Autor:

Vesti

14.01.2024

00:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spektakularni vatromet na Kuli Beograd povodom dočeka Pravoslavne Nove godine oduševio sve prisutne

Posetioci Beograda na vodi imali su priliku da uživaju u neviđenom spektaklu koji je obuhvatao vatromet i senzacionalni svetlosno-muzički performans sa Kule Beograd.

Ovaj višeminutni vatromet u bojama srpske trobojke bio je ispaljen sa čak 20 spratova Kule Beograd, kao i duž novobeogradske obale Save, pružajući nezaboravan doživljaj svim posmatračima.


Novogodišnja projekcija i muzički performans na Kuli Beograd

Neposredno pre ponoći, Kula Beograd je bila poprište emitovanja specijalne novogodišnje projekcije sa nacionalnim simbolima, praćene pirotehničkim performansom na nebu iznad Save. Očaravajući crveno-plavo-beli vizuelni šou pratio je prigodnu muziku sa nacionalnim motivima, stvarajući atmosferu koja je ostavila snažan utisak na sve prisutne.

 

Profesionalci iz firme Pyro-Team zaduženi za vatromet

Firma Pyro-Team, koja iza sebe ima više od 3.000 ispaljenih vatrometa, bila je zadužena za dizajn i pozicioniranje vatrometa povodom srpske Nove godine. Njihov tim vrhunskih profesionalaca osmislio je ovaj spektakularni vatromet, pružajući publici jedinstveno iskustvo koje će dugo pamtiti.

Svečano obeležavanje Pravoslavne Nove 2024. godine

Svečano obeležavanje Pravoslavne Nove 2024. godine započelo je spektakularnim vatrometom iznad reke Save, u kombinaciji sa sjajnim svetlosnim efektima. Ovaj događaj je predstavljao ne samo početak nove godine, već i priliku da se Beograđani i posetioci grada okupe i uživaju u jedinstvenom doživljaju koji im je pružila Kula Beograd.

Ovaj spektakl, koji je okupio mnoge zaljubljenike u vatromet i svetlosne performanse, ostavio je snažan utisak na sve prisutne i potvrdio reputaciju Kule Beograd kao epicentra nezaboravnih događaja i jedinstvenih vizuelnih doživljaja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading