EVO KAKO JE TOPIĆ RANGIRAN NA NOVOM PRESEKU PRED NBA DRAFT: Visok plasman za SUPERTALENTA!

Autor:

Sport

11.01.2024

18:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biće zanimljivo gledati ovogodišnji NBA draft.

EVO KAKO JE TOPIĆ RANGIRAN NA NOVOM PRESEKU PRED NBA DRAFT: Visok plasman za SUPERTALENTA!

Foto: star sport

Odlična vest za sve zvezdaše je pristigla kada je ozvaničen povratak Nikole Topića u Crvenu zvezdu Meridianbet. Iako mlad, među svim pristalicama crveno-belih zavladao je optimizam da bi u dobroj meri mogao da "zakrpi" odlazak Šabaza Nejpira, mada, ruku na srce, to i nije toliko teško. Vanserijski talenat je proveo godinu za nama na pozajmicama u OKK Beogradu i Megi gde je pokazao sav suvi kvalitet što je nateralo stručni štab tima sa Malog Kalemegdana da ga što pre vrati u svoje redove. 

Na žalost, Topić je, nedugo pošto je stigao, zaradio povredu kolena zbog koje će morati da odsustvuje sa terena najmanje mesec dana. Ipak, to nije uticalo na njegov plasman na novom preseku pred NBA draft.

"ESPN" je danas objavio novi presek pred ovogodišnji draft, a srpski košarkaš ponovo se nalazi među pet najbolje rangiranih igrača na svetu. Novinar Donatas Urbonas veruje kako će Nikola Topić biti biran kao peti pik 27. juna kada je draft na programu. 

 

 

U prvih 30 nalaze se još desetorica Evropljana.

Prema trenutnim projekcijama Nikola Topić trebao bi da završi u Šarlot Hornetsima. Ipak, do drafta ostalo je još mnogo vremena i velike su šanse da se situacija značajno promeni. 

Podsetimo, u Megi je Topić bio jedan od najboljih igrača sa 18,6 poena po utakmici i 6,9 asistencija u regionalnoj ligi. Takođe, prošle sezone u dresu Zvezde na ANGT turniru za mlade uspeo je da izjednači rekord u indeksnim poenima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading