ZVEZDA MERIDIANBET PUSTILA POLUSEZONSKE KARTE U PRODAJU: Evo KOLIKO je novca potrebno izdvojiti za gledanje mečeva DO KRAJA sezone!

Autor:

Sport

09.01.2024

15:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobra ponuda za one koji nisu nabavili sezonske karte.

ZVEZDA MERIDIANBET PUSTILA POLUSEZONSKE KARTE U PRODAJU: Evo KOLIKO je novca potrebno izdvojiti za gledanje mečeva DO KRAJA sezone!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet se nalaze u dobroj formi na početku nove 2024. godine. Klub je, kao što je to bio slučaj i prethodnih godina, rešio da onima koji nisu nabavili sezonske karte na vreme ponudi polusezonske karte. Koliko je novca potrebno izdvojiti za njih i kako funkcioniše prodaja pogledajte u zvaničnom saopštenju.

Saopštenje kluba prenosimo u celosti.

- Košarkaški klub Crvena zvezda Meridianbet pušta u prodaju od četvrtka 11.01.2024. godine polusezonske karte za drugi deo takmičarske sezone 2023-2024!

Crveno-beli su se vratili u Beogradsku Arenu i ponovo prave atmosferu o kojoj priča cela Evropa. Pred nama je osam utakmica na domaćem terenu u Evroligi, šest utakmica u ligaškom delu regionalne AdmiralBet ABA Lige i potencijalne utakmice Plej-ofa, kao i završnica domaćeg šampionata!

Tim povodom KK Crvena zvezda Meridianbet je odlučio da pusti preostali kontigent odštampanih sezonskih ulaznica, koje će važiti za sve utakmice do kraja sezone 2023-24!

Prodajno mesto MALI KALEMEGDAN

Početak prodaje: Četvrtak od 10:00

radno vreme:  četvrtak, petak, subota i ponedeljak 15.01.2024. godine od 10-18 časova

Kao i do sada, ticketing partner kluba su naši dugogodišnji saradnici iz kompanije Ticket Vision (www.tickets.rs). Navijači će biti u prilici da sezonske karte poruče i online, uz mogućnost preuzimanja na blagajni Arene na dan utakmice.

ČLANARINA I BENEFITI: ČLANARINA sa članskom karticom se podrazumeva i nije potrebna doplata;

Podsećamo da, prilikom kupovine, kupac postaje član i dobija svoju personalizovanu člansku kartu, čija je cena već uračunata u cenu sezonske karte (1000 rsd cena članarine). Starim kupcima se automatski produžava članstvo koje je takođe uračunato u cenu.

Jedan od prvih benefita za vlasnike sezonskih i članskih karata je omogućen popust u zvaničnoj prodavnici Fan Store do 10% prilikom svake kupovine, stoji na zvaničnom sajtu crveno-belih.

Cene karata su sledeće:

Republika

Foto: KK Crvena zvezda

Cene polusezonskih karata

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading