EVROLIGA GLEDANA ZBOG NAVIJAČA ZVEZDE MERIDIANBET I PARTIZANA! POHVALILI SE NA DRUŠTVENIM MREŽAMA! A, kad će A licenca za Srbiju?!

Autor:

Sport

09.01.2024

11:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kad će shvatiti da srpski klubovi moraju učestvovati u Evroligi?

EVROLIGA GLEDANA ZBOG NAVIJAČA ZVEZDE MERIDIANBET I PARTIZANA! POHVALILI SE NA DRUŠTVENIM MREŽAMA! A, kad će A licenca za Srbiju?!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet pružili su sjajnu partiju protiv Partizana u Areni. Od početka, pa sve do poslednje sekunde, crveno-beli su konstantno održavali prednost i dozvolili rivalu da samo u jednom momentu priđe na jednocifren minus, ali je promašajem Kevina Pantera ubrzo odbijen i taj mini-nalet crno-belih, pa je tim sa Malog Kalemegdana na kraju ubedljivo slavio sa 88:72. 

Ipak, dešavanja na terenu su skoro pa završila u drugom planu, zbog sjajne atmosfere na tribinama koja je zadivila Evropljane širom Starog kontinenta. Opšte je poznato da Srbija donosi veliku gledanost Evroligi, baš zbog renomea koji su crveno i crno-beli stekli širom sveta zbog izvanrednih predstava na tribinima na svim mečevima.

Mnoštvo stranaca bilo je prisutno na tribinama, a među njima se tako našao i populari britanski jutjuber Thogden, koji na svom kanalu ima 1,6 miliona „pretplatnika“.

Pored njega, na društvenim mrežama reagovali su i košarkaš Baskonije Čima Moneke i Fakundo Kampaco, ali i mnoge stranice vezane za košarku koje su uglavnom imale jednu želju: "Voleo bih da iskusim ovo jednom u životu."

 

 

Evroliga je objavila zvničan podadak da su objave sa večitog derbija privukle više od 45 MILIONA pregleda na društvenim mrežama! Takođe, ovo je bila rekordna poseta navijača Crvene zvezde Meridianbet kojih je bilo 20143. Još su crveno-beli imali 32 odsto takozvanog "TV Market Share".

Ovo još jednom objašnjava da je Srbija zemlja košarke, a mi se pitamo samo jedno - Kad će A licence za naše klubove?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
JUGOSLOVEN

15.01.2024 14:55

Ma kako drugačije nego zbog fmp-a, iako Partizan drži prvih 10 mesta sa navijačima, naravno da je zbig ovih prigradskih pre svega. Lakrdija