IZNENAĐENJE ILI NE? CRVENO-BELI FAVORITI: Evo ŠTA KAŽU KVOTE za duel Zvezde Meridianbet sa ASVELOM!

Autor:

Sport

09.01.2024

10:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Važan duel za ekipu sa Malog Kalemegdana.

IZNENAĐENJE ILI NE? CRVENO-BELI FAVORITI: Evo ŠTA KAŽU KVOTE za duel Zvezde Meridianbet sa ASVELOM!

Foto: Starsport

Crvena zvezda Meridianbet večeras igra važan meč 20. kola Evrolige protiv Asvela od 20:30 časova.

Čini se da crveno-belima koji su u Francuskoj pod imperativom pobede "gori" protiv "fenjeraša" Asvela. U rotaciji tima sa Malog Kalemegdana biće i Jago i Mitrović, ali i Teodosić za kog se mislilo da će verovatno biti primoran da odsustvuje.

Sa druge strane, u timu iz Vilerbana neće biti najboljeg igrača. U pitanju je Nando de Kolo koji se povredio 20. decembra protiv Armanija i propustio je već četiri utakmice elitnog klupskog takmičenja Starog kontinenta. Nema sumnje da će crveno-belima zbog toga biti olakšan posao u duelu u kojem će na klupi Asvela debitovati novi trener Pjerik Pupe i iskusni krilni košarkaš Dešon Tomas.

Crveno-beli se nalaze u seriji od dve pobede u nizu u Evroligi nad Fenerbahčeom i Partizanom, dok je francuska ekipa u prošlom kolu pobedila Žalgiris, ali na prethodnih 12 susreta u najelitnijem evropskom košarkaškom takmičenju nije znala za trijumf.

Republika

Foto: Starsport

Večiti derbi u prošlom kolu Evrolige

Šta o tome misle bukmejkeri? Naime, Zvezde Meridianbet važi za velikog favorita na ovom duelu. Kvota na pobedu gostiju je 1,70, dok su domaći na visokih 2,55. Ovo otprilike znači da je šansa za pobedu crveno-belih duplo veća nego za trijumf Asvela.

Ipak, znamo da kladionice vrlo često pogreše, a i na mnogim pomenutim duelima je tim iz Vilerbana poražen u neizvesnim završnicama, pa je sigurno da Beograđani moraju biti oprezni.

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading